EğlenceManşetler

F1 Avusturya GP 2020: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

F1 Avusturya GP 2020: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Koronavirüs pandemisi hayatın her alanını olduğu gibi Formula 1’i de etkiledi. 15 Mart Pazar günü Avustralya’da düzenlenmesi planan yarış ile başlaması beklenen F1 2020 sezonu, pandeminin yayılmaya başlaması nedeniyle ertelenmişti. Avustralya’yı takip eden birçok yerde yeni tip koronavirüs salgını tehlikesi bulunduğu için art arda iptaller geldi. Salgının Avrupa’da kontrol altına alındığına dair işaretlerin artmasıyla birlikte F1 yönetimi, yeniden düzenlenen takvimle birlikte Formula 1 2020 sezonu için başlangıcı bu hafta sonu F1 Avusturya GP 2020 ile veriyor.

Koronavirüs salgını yarışların yapılmasını engellese bile aradan geçen dört aylık dönemde transfer haberleriyle heyecan dinmedi. Vettel’i Ferrari’de, Sainz’ı McLaren’de, Ricciardo’yu Renault’da izleyeceğimiz son yarışlar başlıyor. Mercedes GP pilotları ise geride kalan haftalarda dünyada yaşanan ırkçılık karşıtı protestoları yansıtacak şekilde siyah renklerin ağırlıkta olduğu bir araç tasarımıyla karşımıza çıkacak.

Her ne olursa olsun bu yıl rekabetin daha çok Mercedes GP ve Red Bull arasında geçmesi bekleniyor. Hatırlayacak olursanız, sezon öncesi antrenman seanslarında Ferrari biraz yavaş kaldı. Ancak sezon içinde esas hızlarını gösterme şansları var. Orta sıralarda ise McLaren, Renault ve Racing Point’in rekabetini izleyeceğiz. Alfa Romeo ve Alpha Tauri de orta sıralarda rekabeti zorlayacaktır.

Cuma gününden başlayarak pazara kadar; antrenman turlarından yarışa büyük bir heyecan F1 tutkunlarını bekliyor. Bu heyecan dolu yarışı internet üzerinden takip etmenize olanak sağlayacak birçok farklı ortam var.

Geçen yıl olduğu gibi, Türkiye’de F1 yayın hakları S Sport kanalının elinde. S Sport bu hafta sonu 3. antrenman seansı, sıralama turları ve yarışı kendi kanalı üzerinden yayınlıyor. Aşağıda F1 Avusturya GP canlı izle seçeneklerini sıralıyoruz.

F1 Avusturya GP 2020 Antrenman Turları, Sıralama Turları ve Yarış saat kaçta?

F1 Avustralya GP, Redbull Ring pistinde düzenleniyor. Red Bull Ring Spielberg, Avusturya’nın Graz şehrindeki Styria kasabasında bulunan bir motor sporları yarış pistidir Yarış pisti Österreichring olarak kuruldu ve 1970’ten 1987’ye kadar 18 yıl üst üste Avusturya Grand Prix’sine ev sahipliği yaptı

Bu hafta sonu heyecan 3 Temmuz Cuma günü, Türkiye zamanına göre öğle vakti düzenlenen antrenman turlarıyla başlıyor. Yarış ise 15 Mart Pazar öğleden sonra.


1. Antrenman Turları

3 Temmuz Cuma,
TSİ 12.00

2. Antrenman Turları
3 Temmuz Cuma,
TSİ 16.00

3. Antrenman Turları
4 Temmuz Cumartesi,
TSİ 13.00

Sıralama Turları
4 Temmuz Cumartesi,
TSİ 16.00

F1 Avusturya GP
5 Temmuz Pazar,
TSİ 16.10

1. BeIN Connect

Digiturk üyesi olup Ailenin Yıldızı, Sporun Yıldızı veya Filmin Yıldızı paketlerinden bir tanesine abone olanlar, Formula 1 Türkiye resmi yayıncısı S Sport kanalını izleme hakkına sahipler. Bu üyeler Digiturk online işlem merkezi kullanıcı adı ve şifreleriyle BeIN Connect uygulamasına giriş yaptıktan sonra S Sport kanalı üzerinden istedikleri her yerde sıralama turları veya yarışı izleyebilirler. BeIN Connect iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport Digiturk’te 85. kanaldan yayın yapıyor.

2. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Avustralya GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

S Sport TV+ platformunda 77. kanaldan yayın yapıyor.

3. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinden erişim sağlayabilirsiniz. D-Smart abonesi olmayanlar da aylık 29,9 TL karşılığında D-Smart GO Mega paketine abone olarak spor kanallarına erişim elde edebilirler. D-Smart GO iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport D-Smart platformunda 78. kanaldan yayın yapıyor.

4. Tivibu Go

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’nun mobil cihazlar üzerinden izleme imkanı sunan hizmeti Tivibu Go da abonelerine S Sport kanalına erişim imkanı sunuyor. Bunun için Tivibu Go Süper Paket üyesi olmak gerekiyor. Tivibu Go Süper Paket, aylık 12,90 TL’lik ücret karşılığında sunuluyor. Üstelik 5 GB internet paketi de hediye ediliyor. Tabii ki, Tivibu Go iOS veya Android uygulamalarını da indirmeniz şart.

S Sport Tivibu platformunda 74. kanaldan yayın yapıyor.

5. Vodafone TV

Vodafone’un TV platformu Vodafone TV; iOS ve Android cihazlarında, Apple TV ve Smart TV’lerde S Sport kanalını izleme imkanı veriyor. Vodafone TV’de bulunan Full Paket, ayda 9,9 TL karşılığında sunuluyor. Bunun yanı sıra Vodafone aboneleri, sahip oldukları paket dahilinde Vodafone TV’ye ücretsiz erişim imkanı elde ediyor. Eğer Vodafone abonesiyseniz, bu hizmete ücretsiz erişim hakkınızın olup olmadığını kontrol edin.

6. S Sport Plus

S Sport‘un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden F1 Brezilya GP 2019 antrenman turları, sıralama turları ve yarışını takip edebilirsiniz. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor. S Sport Plus’ın iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da S Sport Plus abonelik seçeneklerinden bir tanesini seçin. S Sport Plus aylık abonelik 17,99 TL, yıllık abonelik ise 159,99 TL.

7. F1 TV Pro

Formula 1 yönetimi F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. F1 TV Pro adı verilen servis web sitesi üzerinden, aynı zamanda da F1 TV iOS ve Android uygulamaları üzerinden hizmet vermeye başladı. Ayda 7.99 avro ya da yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. Bu arada BACK25 koduyla yüzde 25’lik indirim imkanı da sunuluyor. f1 avustralya gp 2020F1 TV Pro’da Türkçe anlatım yok, ancak anlatımı kapatarak doğrudan yarışın sesini dinleme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilirsiniz. Bu arada takımların telsiz konuşmaları da bu hizmet karşılığında sunuluyor. Canlı yarış zamanları da erişim paketi içinde yer alıyor.

Dünya çapında F1 yarışlarını yayınlayan tüm kanallar listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER