Eğlence

VR destekli F1 2022’nin çıkış tarihi belli oldu

f1 2022
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

EA’in en yeni Formula 1 oyunu F1 22, 1 Temmuz’da tüm dünyada oyuncularla buluşacak. EA ve geliştirici Codemaster’dan yapılan açıklamada, yeni nesil hibrit otomobiller ve yeni kuralların oyunda oyuncuları beklediği belirtildi.

Gerçek dünyada Formula 1 otomobillerinde yapılan değişikliklerin bir yansıması olarak oyunun daha “rekabetçi ve tahmin edilemez” hâle geldiği belirtilirken, PC VR desteği gibi özelliklerin varlığı da dikkat çekiyor.

Broadcast (Yayın) ve Immersive modları oyunculara ısınma turları, güvenlik aracı süreçleri ve pit-stoplar için gerçekçi ve sinematik modlar arasında seçim yapma imkanı verecek. Multiplayer deneyimi ise ekranı ikiye bölerek veya çevrimiçi ortamda ya da Oculus Rift ve HTC Vive ile sanal gerçeklikte yaşanabilecek.

F1 Life adını taşıyan bir özellik, oyunculara “Formula 1’in parıltılı dünyasına giriş” imkanı sunacak. Bu özellikle kişiselleştirilebilir bir merkez üzerinden süper otomobiller, kıyafetler ve aksesuerlar gösterilebilecek. Sergilenen bu şeyler oyunda kazanılabildiği gibi oyun içi mağazadan da satın alınabilecek.

Kariyer Modu’nu yeni özelliklerle güncelleyen EA, “Takımım” modunu da yeniden oyuncuların karşısına çıkarıyor. Avustralya, İspanya ve Abu Dabi pistlerinin güncellenmiş şekilde yer aldığı F1 22, yukarıda da belirttiğimiz gibi 1 Temmuz’da yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER