Teknoloji

Eye-Fi Labs test platformu açıldı, Mac için yeni bir beta uygulaması yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Eye-Fi da CES 2014’te yer alan şirketler arasında bulunuyor. Şirket burada Eye-Fi Labs adlı yeni girişiminin açıklamasını yaptı, ayrıca Mac için beta etiketi taşıyan bir masaüstü alıcı uygulamasını duyurdu.

eye-fi-labs-080114

Eye-Fi Labs, Eye-Fi’nin deyimiyle yeni Eye-Fi teknolojisini ön izleme ve test etmek isteyen müşteriler için deneysel platform niteliğini taşıyor. Eye-Fi Labs, Eye-Fi kablosuz bellek kartları için yeni mobil uygulamalara ve beta ürün özelliklerine bunlar henüz genel kullanıma sunulmadan önce erişim fırsatı verecek.

Beta niteliğindeki Mac masaüstü alıcı yazılımı da Eye-Fi’nin geçtiğimiz ay Mobi kartları için duyurdu Windows masaüstü alıcı uygulamasının hemen sonrasında geldi. Eye-Fi Mobi kart sayesinde fotoğraf, video gibi içerikleri hem Mac hem de Windows masaüstü bilgisayarlara doğrudan aktarmak mümkün oluyor. Ancak masaüstü alıcı uygulamasının kullanımı Mobi kart kullanıcılarına içeriğin nereye aktarılacağı, nerede depolanacağı veya nereden paylaşılacağı noktasında daha fazla seçim imkanı tanıyor.

Mac masaüstü uygulaması için ücretsiz beta dönemi süresince 10 haneli aktivasyon koduyla hızlı kurulum, dahili Wi-Fi aracılığıyla herhangi bir yere iletim, yüzlerce kamerayla uyum ve otomatik yedekleme gibi işlevler de kullanılabilir olacak.

Eye-Fi ürün geliştirme ekiplerinin Eye-Fi Labs katılımcılarını izleyeceğini ve onlarla doğrudan etikileşim kuracağını kaydetti. İlgilenen kullanıcılar Labs platformuna veya Mac masaüstü alıcı uygulaması beta sürecine Eye-Fi Labs web sitesi üzerinden katılabilecek.

İlgili >> Eye-Fi Labs

İLGİLİ HABERLER