Teknoloji

Exxen webOS uygulaması LG Smart TV’lerde

exxen lg smart tv webos
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital içerik platformu Exxen üzerinde yayınlanıyor. Bu maçları izlemek için Exxen Spor üyeliği ile birlikte uyumlu bir uygulama veya Exxen web sitesi gerekiyor. Maçları TV’de doğrudan izlemek isteyenler için hâlihazırda Android TV ve tvOS uygulaması mevcuttu. Şimdi LG webOS TV’ler için de Exxen uygulaması çıktı.

LG’nin verdiği bilgiye göre, Exxen uygulaması 2018 serisi ve üstü LG Smart TV’lere eklendi. webOS 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip 2018 ve üstü model LG Smart TV’lere eklenen Exxen uygulaması, geçerli modellerde LG TV Uygulama Mağazası üzerinden indirilebilecek. LG’nin kullanıcı dostu Smart TV arayüzü webOS, hareket sensörlü “Sihirli Kumanda”sı ve Türkçe destekli akıllı ses algılama fonksiyonu ile Exxen’e erişim kolay ve eğlenceli hâle gelecek.

LG’nin belirttiğine göre Exxen’de “Türkiye’nin sevilen oyuncuları ve beğenilen sanatçıları, en çok takip edilen sosyal medya fenomenleri ve gençleri peşinden sürükleyen youtuberlar’ın yer aldığı özel ve orijinal içerikler, geniş kitlelere hitap eden, ödüllü oyuncuların olduğu diziler, Türkiye’de daha önce yapılmamış yarışmalar, show’lar ve eğlence programları, Türkiye’de büyük ses getirmiş belgesel ve biyografilerin yaratıcılarından özel içerikler, çocuklara özel çizgi film, dizi ve animasyonlar, gençlerin sevgilisi yıldızlar, beğeniyle izleyecekleri birbirinden farklı içerikler” yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER