EğlenceManşetler

Exxen ve Exxenspor üyelik ücretlerine büyük oranlarda zam geldi

exxen üyelik

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen üyelik ücretleri genelinde bir fiyat artışına gitti. Yapılan zamla birlikte Exxen ve Exxenspor üyeliklerinde fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda arttı.

Dizi, film ve şovların bulunduğu Exxen üyelik paketleri reklamlı ve reklamsız olmak üzere ikiye ayrılıyor. Bunlara aylık veya yıllık üyelik yaptırmak mümkün. Yıllık abonelikte de ödemeler aylık bazda yapılıyor, ancak aylık aboneliğe göre daha ucuza geliyor. Shiftdelete‘in haberine göre, Reklamlı ve reklamsız Exxen üyeliklerinin aylık ve yıllık bedelleri, yapılan zam sonrasında aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Reklamlı Exxen Üyelik (Aylık): 39.90 TL
  • Reklamlı Exxen Üyelik (Yıllık): 33.50 TL x 12
  • Reklamsız Exxen Üyelik (Aylık): 54.90 TL
  • Reklamsız Exxen Üyelik (Yıllık): 45.90 TL x 12

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının yayın hakları da Exxen’de bulunuyor. Bu maçları izlemek için Exxenspor aboneliğine sahip olmanız gerekiyor. Bu aboneliğe sahip olanlar aynı zamanda Exxen üyesi oluyor, platform dahilindeki diğer içeriklere erişim hakkı elde ediyor.

Exxenspor üyeliklerinde de büyük bir zam geldi. Hatta oranın normal Exxen aboneliklerine nazaran daha yüksek seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Yapılan zam sonrasında yeni Exxenspor abonelik ücretleri aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Reklamlı ExxenSpor Üyelik (Aylık): 119.90 TL
  • Reklamlı ExxenSpor Üyelik (Yıllık): 94.90 TL x 12
  • Reklamsız ExxenSpor Üyelik (Aylık): 134.90 TL
  • Reklamsız ExxenSpor Üyelik (Yıllık): 107.30 TL x 12

Exxen’de ne gibi içerikler var?

Exxen’de genel olarak Türkiye’nin sevilen oyuncuları ve beğenilen sanatçıları, en çok takip edilen sosyal medya fenomenleri ve youtuberlar, diziler, formatlar, belgeseller, çocuklara ve gençlere özel içerikler izleyici ile buluşuyor.

Platformun yardım sayfasında belirtildiğine göre, tüm aile bireylerinin birlikte izleyebileceği, sadece Exxen’e özel üretilmiş Türkçe içerikler, Türkiye’nin önde gelen yapımcıları ve Acun Medya tarafından hazırlanan özel yapımlar Exxen’de sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER