Eğlence

Exxen aylık üyelik ücreti açılışa az bir zaman kala belli oldu

exxen üyelik

Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen 1 Ocak itibarıyla yayına başlıyor. Aynı tarihte üye kayıtları da başlayacak. Açılışa çok az bir zaman kala Acun Iıcalı, yaptığı bir paylaşımla Exxen aylık üyelik ücreti ile ilgili beklenen bilgiyi açıkladı.

Exxen içeriklerini izlemek isteyenler için aylık 9,90 TL ücret belirlendi. Bu ücret karşılığında izleyicilere özellikle YouTube’da ünlü olmuş birçok yapımcının Exxen’e özel içerikleri ulaştırılacak. Öte yandan Burçin Terzioğlu’nun Hükümsüz ve Haluk Bilginer’in Şeref Bey adlı dizileri de Exxen’de yayına girecek.

Bu arada Exxen’e yeni üye olanlar 7 gün boyunca ücretsiz izleme imkanına sahip olacaklar. BluTV, D-Smart Go gibi servislerde bu süre bir aya kadar çıkıyor. Ancak Netflix ise yakın zamanda, kötüye kullanıldığı gerekçesiyle ücretsiz denem imkanını kaldırmıştı.

Exxen ve diğer içerik servislerinin fiyat karşılaştırmaları

Exxen, 9,90 TL’lik aylık ücretle rekabette diğer servislere karşı önemli bir avantaja sahip oluyor. Amazon Prime Video, aylık 7,90 TL’lik ücretle daha ucuz olsa da, bu servis içerik bakımından biraz geride görünüyor. Son zamanlarda özellikle yerli orijinal yapımlarıyla daha fazla konuşulan BluTV ise 22,90 TL’lik aylık ücrete sahip. D-Smart Go ise aylık 9,90 TL’lik başlangıç fiyatıyla sunuluyor. Dizi ve filmlerin olduğu paketin aylık ücreti ise 19,90 TL.

Netflix ise, içerik yayın servisleri içinde en popüleri, ancak en yüksek fiyata sahip olanı. Şu anda Netflix’in üç farklı paketi bulunuyor. Bu paketler sırasıyla; 17,99 TL, 29,99 TL ve 41,99 TL olarak sıralanıyor. Eğer HD içerikleri izlemek isterseniz, en az 29,99 TL ödemeniz gerekiyor.

Bağımsız filmlerle öne çıkan Mubi ise, aylık 25,99 TL’lik ücrete sahip. Eğer yıllık üyelik alırsanız, fiyat 15,99 TL’ye iniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER