Eğlence

Evolve’un çıkışı 2015’e ertelendi

evolve-060814

E3’te görücüye çıkan Evolve 2014’ün en iyi yeni nesil konsol oyunlarından biri olarak tanımlanmış ve pek çok kişi merakla bu oyunu beklemeye başlamıştı. Ancak oyunun yapımcısı Take Two’dan hem oyun severleri hem de konsol üreticilerini üzecek bir haber geldi. Evolve’un daha önce 21 Ekim 2014 olarak belirlenen piyasaya çıkış tarihi 10 Şubat 2015 olarak değiştirildi.

Evolve’un piyasaya çıkışının gecikmesi oyunu ön siparişle satmaya başlayan perakendecileri de etkiledi. Alınan erteleme kararı oyunu geliştiren Turtle Rock Studios’a ise oyunu biraz daha cilalamak için ekstra bir zaman sağladı. Oyun severler ve basından aldıkları pozitif tepkilerin kendilerini cesaretlendirdiğini söyleyen Turtle Rock Studios Başkanı Karl Slatoff, gelişim sürecinin birkaç ay daha uzamasıyla birlikte ekibin Evolve vizyonunu daha iyi yansıtabileceğinin altını çizdi.

Take Two CEO’su Strauss Zelnick ise daha önce de yaratıcı ekiplere ekstra zaman verdiklerini ve bu kararlarından dolayı hiç pişmanlık duymadıklarını dile getirdi. Çok kişiyle oynanabilen bir oyun olan Evolve’da dört takım arkadaşı farklı harita ve seviyelerde karşılarına çıkan dev canavarları yenmek için güçlerini birleştiriyor. Oyuna dahil olan beşinci oyuncu da canavarı kontrol edebiliyor.

İLGİLİ HABERLER