Teknoloji

Evernote’a Gmail e-posta eklerini kaydetmek için yeni bir yöntem

Ekleri bir Gmail hesabından Evernote’a kaydetmek için ekin içinde geldiği iletiyi özel bir e-posta adresine iletmek veya eki bilgisayarda açık olan bir Evernote istemcisinin üstüne sürükleyip bırakmak gerekiyordu. Evernote bu işlem için daha kullanışlı bir yöntem sundu. Web clipper aracında güncelleme yapan şirket bütün bir mesajın, içindeki tüm eklerle birlikte Evernote’a kaydedilmesine imkan tanıdı.

evernote-web-clipper-190613-1

Gmail ve Evernote arasında kurulan yeni bağlantı sayesinde gelen kutusu içinde kaybolması muhtemel dosyaların izlerinin daha kolay şekilde tutulması sağlanıyor. Tek bir mesajı kaydedebileceğiniz gibi, karşılıklı görüşme dahilinde varolan tüm iletileri de Evernote’a kaydedebilirsiniz. Diğer web sayfalarında olduğu gibi, clipper aracı kullanıcıların kayıt işlemi için bir not defteri seçmelerini, buna notlar ve etiketler eklemelerini mümkün kılıyor.

evernote-web-clipper-190613-2

Her ne kadar clipper üzerinde yapılan güncellemeler küçük görünse de, insanların e-posta ileti ekleriyle uğraşması için geçen zamanı azalttığı için dikkat çekici sayılır. Gmail hesabı gelen e-posta ekleriyle dolmakta olan kullanıcılar için Evernote, sunduğu düzgün arama ve etiketleme özellikleriyle sağlam bir saklama aracı olabilir.

Evernote’un sunduğu web clipper aracını Chrome Web Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İlgili >>Evernote

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER