Teknoloji

Evernote Premium abonelikte indirim yaptı

evernote premium

Evernote Premium abonelik fiyatlarında indirime gitti. Şirket, ABD’de yıllık abonelik ücretini 70 dolardan 42 dolar seviyesine çekti. Evernote daha önce de benzer bir teklif sunmuştu. Şirketin Türkiye’de yıllık abonelik seçeneği olmadığı için böyle bir tekliften yararlanmak mümkün olmuyor. Türkiye’de Premium pakete geçiş yapmak isteyen Evernote kullanıcılarının aylık 8,49 TL ödemesi gerekiyor.

Evernote tarafından TechCrunch’a gönderilen açıklamada, şirketin geçtiğimiz ay çok sayıda üst düzey yöneticisiyle yollarını ayırdığı doğrulandı. Teknoloji şefi Anirban Kundu, finans şefi Vincent Toolan, ürün şefi Erik Wrobel ve insan kaynakları şefi Michelle Wagner, Evernote’a veda etti.

Evernote söz konusu ayrılıkların nedeni konusunda bilgi vermedi. Ancak şirkete yakın bir kaynağa göre, bu durumun nedeni şirketin içine girdiği “ölüm döngüsü”. Ücretli abone ve aktif kullanıcı sayısındaki artışın son altı yıldır yatay bir seyir izlediği belirtilirken, kurumsal ürünün de beklenen ilgiyi görmediğine dikkat çekildi.

Evernote Premium dışında iki abonelik paketine daha sahip. Basic paketinden kullanıcılar bir aylık ücret ödemeden yararlanabiliyor. Evernote Business içinse her ay 22 TL ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER