Teknoloji

Evernote’dan yeni ofis aksesuarları serisi

evernote-pfeiffer-koleksiyonu-260814

Evernote’un fiziksel ofis aksesuarları satma kararı ilk başta kulağa garip gelse de, insanlar bu fikre çabuk alışmışa benziyor. Geçtiğimiz sonbahardan bu yana ürün satışı sayesinde 8 milyon dolar gelir elde eden şirket, bu performanstın verdiği cesaretle yeni bir fiziksel ürün serisi daha hazırladı. Kaliforniyalı tasarımcı Eric Pfeiffer ile birlikte çalışan Evernote, ofiste kullanımı için tasarlanan kahve kupası, tablet yuvası ve eşya tepsisini potansiyel müşterilerin beğenisine sundu.

Tepsi ve tablet yuvasında ana materyal olarak ahşap tercih edilirken, kupada alt kısmın tasarımı için ahşap ve parlak olmak üzere iki farklı görünüm seçeneği bulunuyor. Evernote Market’te satışa çıkan bu ürünlerin fiyatları 20 ila 50 dolar arasında değişiyor. Tablet yuvası üçlü içindeki en pahalı ürün olma özelliğini taşıyor. Şirket yeni ürünlerle güçlendirdiği Evernote Market’in kapsama alanını da genişletti. Bundan böyle Çin’deki kullanıcılar da mağazadan alışveriş yapabilecek.

Kullanıcılarının hem sanal hem de fiziksel iş ortamlarını düzenlemeyi amaçlayan Evernote, 4 Ekimde San Francisco’da düzenleyeceği konferansta yeni fiziksel ürünlerini görücüye çıkaracak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER