Teknoloji

Evernote markalı ürünler için çevrim içi mağaza açıldı

Evernote kendi markasını taşıyan ürünlerin ardından şimdi de bu ürünleri pazarlayacağı özel bir mağaza açtı. Evernote Market olarak adlandırılan bu mağaza sayesinde not alma ve çevrim içi düzenleme servisiyle entegre edilmiş ürünler için özel bir kanal oluşturuluyor, Evernote’un bir yaşam biçimine dönüşmesi noktasında kullanıcılara bir adım daha yaklaşılıyor.

evernote-market-270913

Mağazanın faaliyete geçmesiyle birlikte yeni ürün iş ortaklıkları da ortaya çıkmış oldu. Evernote markalı ürünler arasında tek bir tuşla Evernote’a kayıt özelliği sunan ScanSnap Evernote Edition tarayıcı ve iPad üzerinde daha iyi el yazma imkanı sunarak Evernote Penultimate’in daha iyi işlemesini sağlayan Script Evernote Edition Stylus by Adonit bulunuyor.

Öte yandan Evernote markalı Post-It not kağıtları da mağaza üzerinden satılıyor. Farklı renklere sahip kağıt yapraklarına sahip olan bu notlar Evernote iPhone ve iPad uygulamalarıyla taranabiliyor, otomatik olarak kategorilendirilip saklanabiliyor.

Evernote Market şu anda sadece ABD’de faaliyet gösteriyor. Mağazanın ilerleyen zamanlarda diğer ülkelere de açılması bekleniyor. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin de bulunacağını tahmin ediyoruz.

İlgili >> Evernote Market

İLGİLİ HABERLER