Teknoloji

Evernote Business Türkiye’de kullanıma sunuldu

Mobil cihaz sahiplerinin en sevdiği platformlardan biri olan Evernote’un en yeni servislerinden Evernote Business Türkiye’deki şirketlerin kullanımına sunuldu. Geçtiğimiz yılın son ayında devreye giren servis kısa sürede tüm dünyada 3 bini aşkın işletmeye erişmeyi başardı. Şirketlerin tüm çalışanlarının bilgi ve katkısından yararlanmasını mümkün kılan Evernote Business, önemli cihaz platformlarının hepsini destekliyor.

evernote-business-logo-280213

Kuzey Amerika ve Avrupa’nın tamamında kullanılan servisin dünyanın geri kalanındaki genişlemesi devam ediyor. 2013 yılının ilk yarısı itibariyle Latin Amerika ve Asya/Pasifik bölgesinden 50 ülkenin daha listeye eklenmesi bekleniyor. Hedef kitlesi olarak KOBİ’leri seçen Evernote Business’ta alışılagelmiş Evernote platformuna eklenen bazı ekstralar sayesinde şirket içi bilgi paylaşımı ve keşfi çok daha hızlı gerçekleşiyor.

Evernote Business hakkında konuşan Evernote Operasyon Direktörü Ken Gullicksen, kendileri gibi hızlı büyüyen işletmelerin karşılaştığı en büyük güçlüklerden birisinin şirket içindeki bilgi keşfi olduğunu belirtti. Evernote Business ile bu sorunun üstesinden gelmeyi hedeflediklerini dile getiren Gullicksen, her geçen gün kurumsal müşterilerinden yeni şeyler öğrendiklerini ve ürünü geliştirdiklerini sözlerine ekledi.

Evernote Business’in yeteneklerinin önemli bir kısmı klasik Evernote özelliklerine kurumsal eklemeler yapılması sonucu ortaya çıkmış. İş defterleri sayesinde çalışanlar bilgilerini kolaylıkla saklayabiliyor ve bu defterleri arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Dileyen kullanıcılar çalışmalarını iş kütüphanesine yerleştirerek şirket için erişimi bir üst seviyeye taşıyabiliyor. Bilgi keşfi özelliğiyse değerli bilgilerin tesadüfi olarak keşfine olanak sağlamasıyla dikkat çekiyor. Ülkemizde de bugün itibariyle aktif hale gelen Evernote Business’tan faydalanmak isteyen işletmelerin aylık 18 TL ödemesi gerekiyor. Servise kayıt işlemiyse http://www.evernote.com/business adresi üzerinden gerçekleştiriliyor.

İLGİLİ HABERLER