Teknoloji

Evernote Android uygulaması üzerinden paylaşım yapmak kolaylaşıyor

evernote androidEvernote geçtiğimiz ocak ayında iOS uygulamasında kapsamlı bir tasarım değişikliğine gitmiş ve ortaya neredeyse sıfırdan hazırlanmış gibi görünen bir uygulama çıkmıştı. Ancak bu değişimin Android uygulamasına yansımaması, Google’ın mobil platformunu kullananlarda hayal kırıklığına yol açmıştı. Evernote Android uygulaması için hazırladığı son güncellemeyle bu hayal kırıklığını telafi edecek özellikler sunuyor. Son güncelleme ile uygulama üzerinden paylaşım yapmak hızlanıyor ve kolaylaşıyor.

Paylaşmak, son zamanlarda teknoloji dünyasının temel taşlarından biri olma özelliğini taşıyor. Anında mesajlaşma uygulamalarında, sosyal medyada ve pek çok üretkenlik aracında kolay paylaşım yapabilmek önem taşıyor. Bu treni biraz geç de olsa yakalayan Evernote, son güncellemesiyle sadece Evernote kullanıcıları arasındaki paylaşımı hızlandırmakla yetinmiyor. Evernote kullanıcısı olmayanlarla paylaşım, bir bağlantının e-posta ya da mesaj yoluyla gönderilmesiyle oluyor.

Evernote paylaşılan notları tek bir yerde topluyor. Böylelikle notlar fazla zaman kaybetmeden bulunabiliyor. Çok sayıda not paylaşan kullanıcılar, paylaşılan notlar içinde de arama yapabiliyor.

Evernote Android uygulaması ile defter paylaşımı da yapılabiliyor

Evernote Android uygulamasıyla kullanıcılar birden fazla notun bulunduğu defterleri de paylaşabilecek. Bu noktada “paylaşmak” kelimesinin “ortak çalışma” ile aynı anlama geldiğini belirtmek gerekiyor. Söz konusu özellik sayesinde belli notlar tek yerde toplanıp hızlı biçimde paylaşılacak. Eğer dosyanın paylaşıldığı kişiler de Evernote kullanıcısı ise o kişiler de paylaşılan dosyalarda düzenleme yapılabilecek.

İLGİLİ HABERLER