Teknoloji

Ev sinema deneyimini açık havaya taşıyan Anker Nebula Mars 3 tanıtıldı

anker nebula mars 3

Gelişmiş teknoloji ve kullanıcı dostu özelliklerin mükemmel bir sentezi olan Anker Nebula Mars 3 projektör, yaz akşamlarının favori eğlence aracı olmaya aday görünüyor. Anker, yeni ürünü Mars 3’ün özelliklerini ve avantajlarını tanıttı, kullanıcıların dikkatini çeken en önemli özelliği ise taşınabilir olması ve dış mekan kullanımına uygun olması oldu.

Anker Nebula Mars 3, 1.000 ANSI lümen parlaklığı ile kendi kategorisinde en parlak taşınabilir projektörlerden biri olarak dikkat çekiyor. Önceki modeli Mars 2 Pro’nun parlaklığını ikiye katlayan Mars 3, ışıklı ortamlarda bile net bir görüntü sunuyor. Anker’ın bu yeni teknoloji harikası projektörü, 1080p çözünürlüğünde yerel ya da çevrimiçi videolarınızı tam beş saat boyunca kesintisiz olarak izlemenize olanak sağlıyor.

Anker Nebula Mars 3 ile akıllı teknoloji ve kullanım kolaylığı bir arada

Nebula Mars 3’ün bir diğer dikkat çeken özelliği ise içerdiği akıllı AI sistem. Bu sistem, çevresindeki ışık koşullarına bağlı olarak ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Bu sayede, çevresel ışık koşulları değişse bile görüntü kalitesi hep aynı kalıyor. Ek olarak, Anker’ın bu yeni projektöründe yerleşik bir “akıllı sensör” bulunuyor. Bu sensör sayesinde projektör, yüzeyin eğimine göre otomatik olarak odaklanabiliyor ve görüntüyü en uygun şekilde ayarlayabiliyor. Tüm bu özellikler, kullanıcılar için mükemmel bir izleme deneyimi oluşturuyor.

Mars 3’ün en iyi görüntü kalitesini 80 ila 150 inç arasında bir ekranda sunduğunu belirten Anker, projektörün 200 inçlik devasa bir ekrana kadar görüntü yansıtabildiğinin altını çizdi. Farklı yüzeylere kolayca uyum sağlayan bu üstün projektör, açık havada film izlemek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Mars 3, hafif bir yağmura karşı dayanıklı olması, yarım metreye kadar düşmelere karşı dirençli olması ve en önemli parçasını korumak için akıllı bir lens kapağına sahip olması ile dış mekan koşullarına uyum sağlıyor. Taşıma kolaylığı sağlayan sağlam bir kolu bulunan Mars 3, aynı zamanda telefon ve diğer cihazları şarj etme olanağı sunan bir enerji bankası olarak da kullanılabiliyor.

Sonuç olarak, Nebula Mars 3, taşınabilir bir projektörden beklenen tüm özelliklere sahip. Android TV 11, Chromecast uyumluluğu ve Google Asistan entegrasyonu gibi özelliklere sahip olan Mars 3, tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor. Mars 3, yurt dışında Anker’ın resmi sitesi olan seenebula.com’da ön siparişe açıldı ve 10 Temmuz’a kadar 200 dolarlık bir indirimle satışa sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER