Eğlence

Euro 2024 heyecanı EA Sports FC 24’te yaşanacak

ea sports fc 24 euro 2024

Electronic Arts, Euro 2024 deneyiminin EA Sports FC 24, EA Sports FC Mobile ve EA Sports FC Online’da yaşanacağını duyurdu. Avrupa’nın en prestijli şampiyonası, ücretsiz olarak yayınlanacak bir oyun içi güncellemesiyle oyuna eklenecek.

14 Haziran’da başlayacak olan turnuvayla eş zamanlı olarak yayınlanacak güncelleme, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch sahibi EA Sports FC 24 oyuncularını turnuvaya götürecek.

16 Ocak 2024’e kadar EA Sports FC 24 oynayan futbol fanatiklerine, 18 Aralık’tan itibaren özel, takas edilemeyen Ultimate Team Player öğesi olarak Avrupa’nın en büyük yıldızlarından biri hediye edilecek. EA Sports FC Mobile oyuncuları da turnuvaya özel ürünlere bugün itibarıyla erişebiliyor.

Taraftarlara ve oyunculara verilecek UEFA Euro 2024 Ultimate Team öğesi altı Avrupalı yıldızdan birini içerecek:

● Jack Grealish – İngiltere

● Ousmane Dembelé – Fransa

● Federico Chiesa – İtalya

● Florian Wirtz – Almanya

● Virgil Van Djik – Hollanda

● Alvaro Morata – İspanya

EA Sports FC Marka Başkan Yardımcısı David Jackson, “Önümüzdeki yazın en büyük futbol turnuvalarından birinin EA Sports FC oyunlarına tamamen entegre olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi ve ekledi: “UEFA’daki muhteşem ortaklarımızın yanı sıra bu özel Avrupa içeriği, EA Sports’un taraftarlarımıza en özgün ve yenilikçi futbol deneyimlerini sunmaya devam etmesini sağlayacak.”

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “UEFA Euro 2024’ün EA Sports FC oyununun bir parçası haline gelmesiyle EA Sports ile ortaklığımızı daha da genişletmekten mutluluk duyuyoruz. UEFA Euro 2024, dünyanın en heyecan verici futbol turnuvalarından biridir ve dünya çapındaki devasa EA Sports FC 24 topluluğunun böylesine özgün bir oyun ortamında turnuvaya katılma şansını yakalamasından ötürü heyecan duyuyoruz. Ayrıca önümüzdeki haftalarda ‘eEURO’ rekabetçi oyun turnuvasıyla ilgili daha fazla ayrıntıyı açıklamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Euro 2024 heyecanı “eEuro” ile e-spor sahnesine taşınacak

EA Sports, UEFA milli futbol takımlarını temsil eden, Avrupa’nın en iyi EA Sports FC oyuncularının yer aldığı yepyeni bir turnuva olan UEFA’nın resmi eEURO espor programının resmi platformu olacak. eEURO, ilki bu yaz yapılacak olan canlı bir finalle sonuçlanan eleme aşamalarını içeren yıllık bir turnuva programı olacak; turnuva yapısına ilişkin daha fazla güncelleme de yakında açıklanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER