Teknoloji

SoloCam: Eufy’den dahili depolama alanına sahip güvenlik kamerası

eufy solocam

Anker’in sahibi olduğu akıllı ev ürünleri markası Eufy, SoloCam serisi güvenlik kameralarını duyurdu. Bataryayla çalışan SoloCam kameralar, lokal depolama alanına sahip. Buna ek olarak, kameraların çalışmaları için ayrı bir merkeze bağlanmaları gerekmiyor. Seride iki Essential model, iki Spotlight model ve bir de güneş enerjisiyle çalışan model bulunuyor.

Essential ve Spotlight modeller için 1080p ve 2K çözünürlük seçeneği sunuluyor. Eufy kameraların tek şarjla dört ay boyunca çalışabileceğini belirtiyor. Tüm modellerde 8 GB depolama alanı da mevcut. Eufy, bu alanın iki aylık kayıt tutmak için yeterli olacağını belirtiyor.

SoloCam serisinin tüm üyeleri yurt dışında ön siparişe çıkmış durumda. Ancak modellerin sevkiyatlarının başlangıç tarihleri değişiklik gösteriyor. Kameraların fiyatları ve sevkiyat tarihleri ise şu şekilde:

  • SoloCam 1080p Essential (E20): 99.99 dolar, haziran ortası
  • SoloCam 2K Essential (E40): 129.99 dolar, haziran sonları
  • SoloCam 1080p Spotlight (L20): 149.99 dolar, temmuz ortası
  • SoloCam 2K Spotlight (L40): 169.99 dolar, temmuz sonları
  • SoloCam Solar (S40): 199.99 dolar, ağustos ortası

SoloCam serisi güvenlik kameralarını duyuran Eufy, mayıs ayında can sıkıcı bir güvenlik sorunuyla karşılaşmıştı. Bazı Eufy kamera sahipleri, başka kullanıcılarıların evlerindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını görmüştü. Problemin bir yazılım güncellemesi sırasında meydana geldiğini belirten Eufy, sorundan 712 kişinin etkilendiğini açıklamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER