Teknoloji

Essential Phone ilk sipariş verenlere ulaşmaya başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Biraz gecikme ve art arda gelen ertelemelerden sonra, Essential Phone nihayet yurt dışındaki müşterilerin eline ulaşmaya başladı. Andy Rubin’in yeni şirket, Twitter üzerinden paylaştığı tweet ile, telefon için para ödemiş olan kişilerin e-posta adreslerine sipariş takip bilgilerinin ulaşmaya başlayacağını duyurdu. Essential gösterilen sabır ve anlayış için de teşekkür etti.

700 dolarlık fiyata sahip olan telefon tek başına piyasaya çıkıyor. Essential’ın telefonla birlikte tanıttığı 360 derecelik kamera modülü henüz satışa çıkmıyor. Ayrıca telefonun ilk olarak sadece parlak siyah renkli versiyonu satışa çıkıyor. Beyaz renkli versiyonun ise çok yakında satışa çıkacağı belirtiliyor. Bu arada mat Essential Phone da henüz sipariş sayfasında listelenmiyor. Bu da telefonun çıkışı için daha henüz zaman olduğunu gösteriyor.

Essential Phone ve 360 derece kamera paketi için ön sipariş vermiş olanlar için kameranın rezervasyonu yapıldı. Ancak Essential bu kameraların müşterilerin adresine ne zaman ulaştırılacağı hakkında herhangi bir bilgi vermiyor. Andy Rubin, Essential’ın hedefinin her üç ayda bir telefon için yeni bir kablosuz aksesuar çıkarmak olduğunu söylüyor. Geliştirilen araçlar arasında yerleştirme istasyonunun bulunduğu biliniyor.

Essential Phone’un Türkiye’de satışa sunulması ihtimali şu an için yok gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER