Teknoloji

Essential Phone’un dağıtımına bir hafta içinde başlanıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İlk Essential Phone akıllı telefonları önümüzdeki bir hafta içinde dağıtıma çıkacak. Telefon için ilk sipariş veren kullanıcılara telefonlarına çok yakında kavuşacakları müjdesi gönderilen e-posta iletileriyle verildi.

9to5Google’ın haberine göre, Essential telefon için ön kayıt yaptırmış olan müşterilere mesajlar gönderdi. Ne var ki, mesajlarda telefonun sadece “Black Moon – Ay Siyahı” adlı siyah renkli versiyonunun, önümüzdeki 7 gün içinde sevk edilmeye başlayacağı belirtiliyor. “Pure White – Saf Beyaz” adlı beyaz renkli modelin teslimatı için ise hâlâ birkaç haftalık zaman olduğu dile getiriliyor.

Bununla birlikte telefonun ne zaman piyasaya sunulacağına dair net bir bilgi hâlâ verilmiyor. Ancak ön kayıt yaptırmış olanlara gönderilen mesajlar, telefonun yurt dışında piyasaya çıkışının yakın olduğunu gösteriyor.

Essential’ın arkasında Android’in kurucusu olarak bilinen Andy Rubin olunca, beklentiler de yüksek oluyor. Yatırımcılar da heyecanlanıyor ki, daha şimdiden şirkete bir milyar dolardan fazla değer biçiyorlar. Bu değerin henüz sıfır telefon satmış bir şirkete addedilmesi de bir hayli ilginç görünüyor.

İLGİLİ HABERLER