Teknoloji

Essential Phone Amazon’a özel yeni bir renk seçeneğine kavuştu

essential phone amazonAndy Rubin’in şirketi Essential, ilk akıllı telefonu Essential Phone’u geçtiğimiz ağustos ayında satışa sunmuştu. Şirket, telefon için sunduğu renklerin arasına “Okyanus Mavisi”, “Yıldız Grisi”, “Bakır Siyah” ve “Işık Grisi” adını taşıyan dört seçenek daha ekledi. “Işık Grisi” seçeneği, Essential Phone Amazon işbirliğinin ilk halkası olması açısından önem taşıyor.

Söz konusu renk seçeneğine sadece Amazon üzerinden erişilebilecek. Bu telefonu alanlar, Amazon’un dijital asistanı Alexa’dan da yararlanabilecek.

Bu özel modelde de “Yıldız Grisi” seçeneğinde olduğu gibi ana materyal olarak siyah seramik tercih edilmiş. Ancak siyah plastik anten şeritleri ve Saf Beyaz seçeneğinde bulunan hafif titanyum çıkıntıları da telefona biraz daha renk katıyor.

Essential Phone Amazon tarafından çıkmadan önce de desteklenmişti

Ön yüklü olarak sunulan Alexa uygulamasını telefondan kaldırmak mümkün olmuyor. Amazon, Alexa Fund aracılığıyla Essential’a yatırım yaptığı için bu entegrasyona çok da şaşırmamak gerekiyor. Essential Phone Amazon entegrasyonunun ilk halkası olan “Işık Grisi” modeline 449.99 dolar karşılığında sahip olmak mümkün. Söz konusu rakam, Essential’ın diğer yeni renk seçenekleri için belirlediği fiyatın 150 dolar altında. 499.99 dolar ödeyenler ise Amazon üzerinden telefonla birlikte Essential 360 kameraya sahip olabiliyor.

İLGİLİ HABERLER