Eğlence

Erling Haaland oynanabilir karakter olarak Clash of Clans’a katılıyor

erling haaland

Manchester City’nin süperstarı Erling Haaland, bu hafta itibarıyla Clash of Clans‘ta oynanabilir bir video oyunu karakterine dönüşüyor. Bu oyuna ilk kez gerçek bir kişinin eklenmesi nedeniyle özel bir önem taşıyor. Haaland, bir ay sürecek futbol temalı sezonluk etkinlikte Barbar Kral karakterine dönüşecek.

Clash of Clans oyuncuları Norveçli forvet oyuncusunu takıma alabilecek veya köyüne baskın yapıp onu mahvedebilecek. Özellikle Manchester City’den hazzetmeyen Arsenal, Liverpool veya Manchester United taraftar ya da sempatizanlarının ikinci seçeneği tercih edeceği söylenebilir.

Burada iş birliği teklifinin yapımcı Supercell’den geldiği düşünülebilir. Ancak işler tam tersi şekilde gelişmiş. 10 yıldan uzun bir süredir Clash of Clans oynayan Haaland, iş birliğinin gerçekleşmesi için Finlandiyalı oyun geliştiricileri Supercell’e ulaştı. Supercell Genel Müdürü Stuart McGaw, bu olayı şu sözlerle anlatıyor: “Erling Haaland’ın oyunumuzun hayranı olduğunu ve bizimle ortak olmak istediğini duyduğumuzda bu gerçekten bir rüya senaryosuydu.”

Clash of Clans’ı ilk olarak yaklaşık 10 yaşındayken oynadığını belirten Haaland, fantezi temalı dünyada bir köy inşa ettiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı: “Uzun zamandır oyunun büyük bir hayranıyım ve onun hakkında her şeyi biliyorum, bu yüzden oyun içi bir karakter olarak görünmek gerçekten harika.”

Erling Haaland sezonu 31 Mayıs’a kadar devam edecek

Özel Haaland sezonu yarın başlıyor ve 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Eğer Haaland’ı savaş alanında yenerseniz ek ödüller kazanacak ve skor tablolarında bir yer kazanacaksınız.

İLGİLİ HABERLER