Teknoloji

Ericsson’dan Anti-Theft destekli HSPA modülü: F3607gw

Las Vegas’ta yarın başlayacak olan CTIA Wireless öncesinde Ericsson yeni HSPA/GPRS/EDGE genişbant modülü F3607gw’yi tanıttı. Windows 7 ile de uyumlu çalışan bu modülün en çok öne çıkan özelliği bilgisayar uyku halindeyken önemli mesajların ya da güvenlik güncellemelerinin gelmesi halinde bilgisayarı uyku modundan çıkarması.

Bu ilginç özelliğin yanısıra seveceğiniz başka özelliklerde bulunuyor. F3607gw entegre GPS alıcısına sahip, bu sayede trafik uyarıları, önemli duyurular, coğrafi koruma gibi konum bazlı servisleri destekleyecek. Ayrıca bu modül Intel’in hırsızlara karşı geliştirdiği ve çalınan bilgisayarı SMS yardımıyla uzaktan devre dışı bırakmanızı sağlayan Anti-Theft teknolojisi ile de uyumlu çalışıyor. Bu modül çalınan cihazın konum bilgisini kurtarma amacıyla merkezi bir sunucuya gönderiyor. Kurtarılan bilgisayar, gönderilecek ikinci bir SMS mesajı ile tekrar aktif hale getiriliyor ve tüm bilgilere yeniden erişim sağlanıyor. F3607gw’nin Haziran ayında ticari dağıtımına başlanacak. Gelen haberlere göre Dell, LG, Lenovo ve Toshiba gibi üreticiler bu modülü 2009’un ikinci yarısında çıkacak ürünlerine eklemek için sıraya girmiş bile. Basın bülteninin İngilizce çevirisini yazının devamında bulabilirsiniz.

Basın Bülteni – Google çevirisi

Ericsson ile kullanıcı deneyimini geliştirir ve hesaplı hale gelecek nesil mobil geniş bant modülü

Ericsson (NASDAQ: ERIC) bugün, en gelişmiş mobil geniş bant modülü açıkladı benzersiz yenilikçi özellikleri ile daha zengin ve maliyet-etkin İnternet sağlamak için tasarlanmıştır tüm deneyim. Yeni nesil modülü Ericsson için en son aşama işaretleri Tüm dünya bağlı şirket vizyonu daha fazla.

HSPA için Ericsson’s F3607gw mobil geniş bant modülü / GPRS / EDGE şebekeleri, yayımlanması için Haziran, yenilikçi özellikleri ile gelişmiş azaltılmış işlevsellik ve kolaylık sağlayacak güç tüketimi, uzun pil ömrü ve entegrasyon bir artış seviyesi, bu azaltarak gerekli bileşenleri ve bu nedenle maliyet sayısı. Yeni modülü de inşa sağlayacaktır-in Microsoft Windows 7 için mobil geniş bant desteği.

Mats Norin, Vice President Ericsson Mobile Broadband modül, der ki: “Bu kombinasyonun ve yeni nesil modülündeki yenilikçi tasarım teknolojisi lider bir sunmanın anahtarıdır uygun bir fiyatla üstün kullanıcı deneyimi. Bu modül sürümü doğruladı Ericsson’s
bağlantısı herkes için kullanılabilir yararları yapmak için taahhüt. ”

Bu F3607gw önemli bir façeta benzersiz sonrasında ise kablosuz iletişim özelliği. Kalan By Bir defter veya netbook uyku modunda, modül’s uyandrma kablosuz özelliktir bağlı sağlar kullanıcılar cihazı kadar uzaktan görmek. Bu yenilikçi teknoloji yeni bir olanak sağlar uygulamalar bilgisayar üzerinde daha fazla güvenlik ve anlık artırmak için inşa edilen-işlevleri üzerinde becerisi hırsızlık durumunda, ya da anlık dağıtım bilgisayarı devre dışı bırakmak gibi önemli mesaj ve güvenlik güncellemeleri.

Operatörler de sonrasında birleştirebilirsiniz-kablosuz özelliği ve katıştırılmış GPS özelliği için Tüketiciler ve kurumsal pazar, hizmetler de dahil olmak üzere farklı bir aralık oluşturma uzaktan yönetilebilirlik, güvenlik güncelleştirmeleri, varlık koruma ve izleme ve coğrafi eskrim. CAN NOT TRANSLATE modülü de Podcastlar gibi içerik itme hizmetleri için kullanılan kamu uyarı, trafik güncelleme ve veritabanı güncelleştirmeleri.

Özellikle, ardından kablosuz özelliği güvenlik çözümleri Intel Anti dayalı Hırsızlığından destekler PC Koruma Teknolojisi. Anti-Ağdaki hırsızlığı yönetimi hizmeti bir mesaj gönderebilirsiniz SMS ile güvenli bir şekilde transfer defteri, içindeki mobil geniş bant modülü ile Intel Anti mesaj-işlemci platformu içinde Hırsızlığından fonksiyonu. Bu, uygun eylemleri alır bu tamamen bilgisayar kilitleme ve kullanılamaz hale olarak. Bir defter bulunmaktadır ve geri bir mesaj erişilebilir veri yapan deftere gönderilebilir kilidini
tekrar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER