Teknoloji

Eric Schmidt Google’ın tepe yöneticiliğini bıraktıktan sonra TV sunuculuğuna mı atılacak?

Eric Schmidt’in Google’ın tepe yöneticiliğini bıraktıktan sonra TV sunuculuğuna atılacağına dair dedikodular ortalıkta dolaşmaya başladı. 4 Nisan tarihinden itibaren görevini Larry Page’e bırakacak olan mevcut Google CEO’su CNN’deki kaynaklara göre bir yılı aşkın süredir bir TV işi bakıyor. Hatta Schmidt Ağustos 2010’da CNN için bir deneme çekimi bile yapmış.

Ne yazık ki, Schmidt’in pilot çekimi pek de başarılı olmamış, hatta içerideki bir kaynak bu çekimin “tamamen felaket” olduğunu dile getirmiş. Yine de yılmayan Schmidt’in talk şov sunucusu olmak istediği ve bu yönde bir proje geliştirmekte olduğu belirtiliyor. Ancak başka bir kaynak, Schmidt’in projesinin şu anda hiçbir kanal tarafından alınmadığını söylüyor.

Schmidt konuyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmuyor. Aslına bakarsanız, kendisi sahnelerin çok da uzağında sayılmaz. Ne de olsa, büyük teknoloji etkinliklerinde sahne almışlığı var ve üstelik buralarda çok rahat görünüyordu. Ancak soruları cevaplarken gösterdiği başarıyı soru sorarken de gösterebilir mi, bunu bilmiyoruz.

İlgili – NYPost

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER