Teknoloji

Epson yeni projektörü PowerLite Home Cinema 750D’yi duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Epson, hem 2D’yi hem de 3D’yi destekleyen yeni ev sinema projektörü PowerLite Home Cinema 750D’yi resmen duyurdu. Epson, yeni projektörünü şu ana kadar üretilmiş en parlak ev sinema projektörü olarak tanımladı. 3 bin renkli lümen ve 3 bin beyaz lümene sahip olan projektör, böylelikle ortam ışığı yüksek olan odalarda daha yüksek bir görüntü kalitesi sağlıyor.

Full HD çözünürlüğündeki içeriği destekleyen projektör, 720p çözünürlükte 3D görüntüleme özelliğine de sahip. Projektörün resim görüntüleme desteğiyse 300 inç’e kadar ulaşıyor. Projektörün kullanım alanları ve yöntemi konusunda da Epson’un bazı fikirleri mevcut. Cihazın eğlence merkezlerine uygun olduğuna dikkat çeken Epson, projektörün tavana monte edilmesini tavsiye ediyor. 3D içerikler için Epson’un RF 3-D gözlükleri kullanılıyor. Tam şarjla 40 saatlik kullanım süresine sahip olan gözlükler, üç dakikalık hızlı şarjla da 3 saate kadar kullanılabiliyor. Projektörde bulunan 1.2 mm’lik optik yakınlaştırma lensi konumlama esnekliği sağlıyor.

PowerLite Home Cinema 750D’de bağlantı seçeneği olarak bileşen video, S-Video, HDMI ve USB mevcut. RF 3-D gözlükle satılan projektörde 5 bin saatlik lamba ömrü vadediliyor. 899 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan projektör, mart ayında yurt dışında satışa sunulacak.

İlgili >> Slashgear

İLGİLİ HABERLER