EğlenceManşetler

Epic Games Store’dan oyunculara çifte ücretsiz oyun sürprizi

epic games store

Epic Games Store, oyunculara sunduğu hediyelere mağazası üzerinden 19 Ekim tarihinde sunacağı iki farklı oyunla devam ediyor.

19 Ekim’de oyuncuların karşısına çıkacak oyunlardan birisi Eternal Threads olarak belirlendi. Tek kişilik, birinci şahıs bakış açısından oynanan, hikaye odaklı yapboz oyunu Eternal Threads‘de seçim, sonuç ve zaman manipülasyonu temaları öne çıkıyor.

Aynı tarihte ücretsiz indirime sunulacak diğer oyun ise şu anda 349 TL’lik fiyatı ile tanınan The Evil Within. Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve Resident Evil‘in yaratıcısı Shinji Mikami’nin yapımcılığında hayata geçen bu oyun, hayatta kalma korkusu temalı bir deneyim sunuyor. Dedektif Sebastián Castellanos karakterine bürünerek kâbuslar dünyasında yerinizi alıyor ve az kaynakla hayatta kalmak için mücadele ediyorsunuz.

Bu süre zarfında Epic Games Store oyunculara şu anda ise Blazing Sails adı verilen bir oyun sunuyor. Hızlı bir PvP oyunu olan Blazing Sails, korsan temaları ile dikkat çekiyor. Kendi geminizi ve korsanınızı oluşturup ekibin ile birlikte kara ve deniz savaşlarına atılabilir, farklı oyun modları ve haritaları keşfedebilir, düşmanları alt etmek için mücadele verebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER