EğlenceTeknoloji

Epic Games ücretsiz oyunlar listesi ortaya çıktı

epic games store ücretsiz oyunlar

Kasım ortasından ocak ayının ilk haftasına kadar olan dönem her yıl satışlar, indirimler ve hatta bazı hediyelerle dolu şekilde geçer. Bu neredeyse tüm sektörler için geçerlidir, ancak dijital içerik dağıtım girişimindekiler için bunun daha da fazlası geçerlidir. Kısacası, oyuncular tatil sezonu boyunca pek çok hediye bekleyebilir ve Epic Games’in yılbaşı ücretsiz oyunlar listesi, PC oyuncuları tarafından heyecanla bekleniyordu.

Oyunları dijital olarak dağıtımı, bir kişinin gerçekten oynayabileceğinden daha fazla oyunu arşivine eklemesini  çok kolaylaştırdı. Bu da tam olarak oyun geliştiricilerinin ve mağaza sahiplerinin istediği şeydir. Yine de, bu oyunlar parayla satılıyor ve sahip olmak için de bütçede belirli bir ayarlama yapmanız gerekiyor. Bu noktada indirimli veya kısa bir süre için ücretsiz olarak sunulan oyunlar, oyun toplamayı sevenler için iyi birer fırsat oluyor.

Oyuncular da tıpkı alışveriş yapanlar gibi, her zaman satış ve indirimleri bekler ve tatil dönemlerinde de hiçbir şey yüzde 100 indirimden daha iyi olamaz. Henüz ikinci doğum gününü kutlayan Epic Games Store için de durum farklı değil. Ve tıpkı geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da her gün ücretsiz olarak verdiği bir dizi oyun sunuluyor.

Epic Games Aralık 2020 ücretsiz oyunlar listesi Twitter üzerinden sızdırıldı. Listedeki ilk birkaç oyun dikkat çekici. Henüz Epic Games Store içinde yer almayan Alien: Isolation, Metro 2033 ve Darkest Dungeon da ücretsiz indirme fırsatı ile birlikte gelecek gibi görünüyor.

Ücretsiz oyunlar, özellikle Epic Games Store’un oldukça tartışmalı olan yola çıkışı göz önüne alındığında, bir oyun mağazasının fark edilmesini sağlamanın kesinlikle en iyi yollarından bir tanesidir. Epic Games de bu silahı sonuna kadar kullanmayı planlıyor gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER