EğlenceManşetler

Epic Games Store’dan oyunculara yeni ücretsiz oyun sürprizi: LOVE

epic games store love

Epic Games Store, dijital oyun sektöründe yaptığı atılımlarla bilinir, ve hediye oyun kampanyalarıyla frequent olarak oyuncuların dikkatini çekmeyi başarır. Son olarak, oyun severler için 18 Ocak 2024 tarihinde, LOVE isimli bir platform oyununu ücretsiz bir şekilde sunuyor.

LOVE, ilk bakışta nostaljik retro oyunları hatırlatıyor. 16 bölümden oluşan bu oyun, oyun severlere zorlayıcı bir deneyim vadediyor. 23 TL değerindeki bu oyunun asıl cazibesi ise oyuna özgü geliştirilmiş yeniden doğma mekaniği, dinamik müzikleri ve oyuncuları zorlayan puanlama sistemi. Yüksek zorluğa sahip olması itibariyle, özellikle hardcore platform oyunu hayranlarının ilgisini çekeceğine kuşku yok.

Epic Games Store, bu cömert tekliflerine daha önceki haftalarda da devam etmişti. Kadim suların derinliklerini keşfetmeye teşvik eden Sail Forth oyunu da, benzer şekilde oyunculara sunulmuştu. Bu macera oyununun ayırt edici özellikleri arasında özelleştirilebilir bir gemi filosu, dost olunabilen balıklar ve denizlerde yolunuzu çizen korsanlarla dolu bir dünyayı keşfetme imkanı vardı.

Epic Games’den oyunculara aksiyon: Love

Muazzam bir teknoloji marifeti olan Epic Games Store’un bu jestleri, oyun dünyasında neşe ve heyecan yaratma geleneğinin bir parçası. Mesela, 4 Ocak 2024’te kullanıcılar, Marvel evreninin özgün anlatımını deneyimleme şansı yakaladı. 369 TL değerindeki Marvel’s Guardians of the Galaxy, oyunculara evrenin kaderini kendi elleriyle şekillendirme imkanı vermişti. Eşsiz hikayesi, çılgın karakter seçimleri ve aksiyon dolu sahneleriyle, oyunun zengin içeriği, oyuncular tarafından büyük beğeni topladı.

Guardians of the Galaxy ile oyuncular, Star-Lord karakterinin jet botlarını kullanarak, galaksi boyunca destansı bir maceraya atılıyordu. HEROCorp serserisi Guardian’ların yanı sıra, çok bilinen Marvel karakterleri de oyunda yer alıyordu, ve evreni kurtarma mücadelesi her birinin katkılarıyla daha da heyecanlı bir hal alıyordu.

Epic Games Store’un bu teklifleri, sektördeki diğer firmalar için de bir inovasyon ve müşteri memnuniyeti örneği teşkil ediyor. LOVE deneyimi, oyun dünyasındaki dijital dağıtım platformları arasında rekabeti artırmanın yanı sıra, kullanıcıların oyunlara erişimini kolaylaştırarak, video oyun endüstrisinde farkındalık yaratıyor.

Her hafta yeni bir hediye ile gündeme gelen Epic Games Store, oyuncuların şaşkınlık ve mutlulukla karşıladığı bu sürprizlerle, sanal oyun magazin dünyasında kendine sağlam bir yer ediniyor. Ücretsiz oyunlarındaki çeşitliliğe bu kez LOVE oyunuyla devam ediyor ve böylece oyun severlere farklı türlerde deneyimler sunma çabasını sürdürüyor. Oyun meraklıları, bu fırsatları takip ederek, hem koleksiyonlarını genişletmekte hem de gönüllerince eğlenmekte özgürler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER