Eğlence

Epic Games Store’dan haftanın ücretsiz oyunu: Sail Forth

epic games store sail forth

Oyun dünyasının dev isimlerinden Epic Games, yılbaşı sevincini her hafta kullanıcılarına sunduğu ücretsiz oyunlarla devam ettiriyor. Epic Games Store’da yapılan güncellemelerle, oyunculara yeni ücretsiz oyunlar erişime açılıyor. Bu bağlamda, Epic Games’te her hafta oyuncuların merakla beklediği yeni ücretsiz oyun serüveni güncellendi. Sail Forth, bu hafta oyuncuların ücretsiz edinebileceği oyun olarak göze çarpıyor.

Bağımsız oyun geliştiricilerinin özgün eserleri arasında yerini alan Sail Forth, Epic Games Store’da 11 Ocak sabahından itibaren 19 Ocak gecesine kadar oyuncular tarafından kostümsüz indirilebilecek. Gizemli okyanuslarda yolculuğa çıktığınız ve mürettebat toplayarak geminizi geliştirdiğiniz bu aksiyon-macera ve keşif üzerine kurulu oyun, geniş özelleştirilebilir gemi yelpazesi ile dikkat çekiyor. Steam platformunda 597 TL olarak fiyatlandırılan bu oyun, Epic Games üzerinden ise 33 TL etiket fiyatına sahip. Ancak bu teklifle, belirtilen tarihler arasında oyunu indirenlere tamamen ücretsiz olacak.

Bedava oyunlar adası için yelken açın

Sail Forth‘un yanında, oyuncuların şimdiye kadar büyük ilgisini çekmeyi başaran Marvel’s Guardians of the Galaxy oyununu da 11 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak koleksiyonlarına eklemeleri mümkün. Bu sürükleyici evrende Guardians ekibine katılarak destansı maceralara atılma şansını kaçırmayın.

Epic Games’te her hafta sunulan ücretsiz oyunları almanın yolu ise son derece basit. Öncelikle bu bağlantı üzerinden Epic Games Store internet sitesine giriş yapmak gerekmekte. İstediğiniz ücretsiz oyunun üzerine tıklayıp, “Yükle” seçeneği ile kütüphanenize eklemeniz yeterli olacak. Ancak, oyunları kütüphanenize ekleyebilmek için bir Epic Games hesabınızın olması ve bu hesap üzerinden giriş yapmış olmanız gerekmekte unutmayın.

Epic Games’in cömert ücretsiz oyun politikası sadece kullanıcıların ilgisini çekmekle kalmıyor, aynı zamanda bağımsız geliştiricilerin eserlerine ulaşma ve yeni bir kitle edinme fırsatı da sunuyor. Her hafta yenilenen ve genişleyen oyun kataloğu ile Epic Games, sadece bir oyun platformu olmanın ötesine geçerek bir oyun kültürünün de merkezinde yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER