EğlenceManşetler

Epic Games Store’un yıl sonu sürprizi: 499 TL değerinde oyun hediye!

epic games store dnf duel

Epic Games Store, dijital oyun platformları arasındaki rekabette fark yaratmaya devam ediyor. Merakla beklenen yıllık geleneksel yıl sonu etkinlikleri kapsamında, platform, oyunculara neredeyse her hafta ücretsiz oyun seçenekleri sunuyor. Bu strateji, oyuncuların platforma olan ilgisini ve bağlılığını artırıyor. Diğer yandan, bu taktik, piyasada ciddi yankılar uyandıran ve birçok oyuncunun Epic Games Store’u tercih etmesine olanak tanıyan önemli bir faktör olarak nitelendirilebilir. Bu hafta ise DNF Duel oyunu ücretsiz olarak sunuluyor.

20 Aralık itibarıyla bu oyun platformundan, video oyun severlere hoş bir sürpriz yapıldı. Epic Games Store, kullanıcılarını 499 TL değerindeki DNF Duel oyunu ile şımartmayı sürdürüyor. DNF Duel, aksiyon ve dövüş oyunu kategorisinde öne çıkan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Dungeon and Fighter serisinin 2.5D grafiklerle hayat bulmuş versiyonudur. Oyun, etkileyici karakter tasarımları ve birbirinden farklı dövüş mekanikleri ile oyunculara unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

DNF Duel oyunun açıklamasında: “Aksiyon dövüşün zirvesi! Dünyadaki en popüler ve en çok oynanan RYO’lardan biri olan Dungeon and Fighter şimdi bir 2.5D aksiyon dövüş oyunu olarak geri döndü. Her biri özgün yeteneklere ve kişiliklere sahip 16 büyüleyici karakterden birini seç. Rakiplerini kurnazlıkla alt et, onlardan daha iyi oyna ya da onları doğrudan döv ve Nihai İrade’nin (Ultimate Will) sahibi ol!” ifadesi yer alıyor.

Epic Games Store’da ücretsiz oyunlar fırtınası sürüyor

DNF Duel’in yanı sıra, platformun sunacağı diğer hediye oyunlar oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Epic Games Store, geçen hafta Destiny 2: Legacy Collection gibi yüksek fiyat etiketli oyunu da kullanıcılarına sunmuştu. Bu benzeri görülmemiş kampanyalar ile Epic Games Store, oyun severlerin kalbini kazanmayı amaçlıyor.

Ancak bu hediyeler, bazı analistlere göre platform için oldukça yüksek maliyetler doğurabilir. Ücretsiz oyun kampanyaları, kısa vadede müşteri kazanımı ve pazar payı artırımında etkili bir strateji olsa da, uzun vadeli sürdürülebilirliği sektör uzmanları tarafından sorgulanıyor. Buna rağmen, Epic Games Store’un yıl sonuna kadar devam edecek olan bu cömert kampanyası, oyuncuların tatil sezonunu daha da özel kılmayı vadediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER