EğlenceFırsatlar

Epic Games Store, Dakar Desert Rally oyununu ücretsiz sundu

epic games store dakar desert rally

Epic Games Store, oyunculara özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. 15 Şubat 2024 itibarıyla, daha önce 390 TL fiyat etiketiyle satılan Dakar Desert Rally oyununu ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuyor. Dakar Desert Rally, bugüne kadar geliştirilen en büyük ve en destansı off-road ralli yarışı macerası olarak tanımlanıyor. Oyun, Amaury Sport Organisation tarafından düzenlenen dünyanın en büyük ralli yarışının hızını ve heyecanını oyunculara sunuyor.

Dakar Desert Rally’nin özellikleri

Dakar Desert Rally, motosikletler, arabalar, kamyonlar, arazi araçları ve yan yana oturulan araçlar (SSV) gibi çok çeşitli lisanslı araçları içeriyor. Oyun, hem sıkı off-road simülasyonu hayranları için hem de basit eğlence yarış oyunu hayranları için benzersiz mücadeleler sunuyor. Zorlu çevrimiçi çok oyunculu yarışlarda rekabet etme ya da tek oyunculu çevrimdışı modda devasa vahşiliklerde dolaşma imkanı sunuyor. Resmi lisanslı araçlar, takımlar ve pilotlar ile çok oyunculu ve tek oyunculu modlarda resmi 2020, 2021 ve 2022 Dakar Rallisi yarışlarından 30’dan fazla eksiksiz ralli yarışı bölümü yer alıyor.

Oyun, oyuncuları pistlerle ve yollarla kısıtlamayan devasa bir açık dünyaya yayılıyor. Ayrıca, eksiksiz bir sürüş deneyimi için çeşitli yarış direksiyonlarını destekliyor. Dört mevsimin hepsi ve eksiksiz bir gece gündüz döngüsü ile oyuncular, giderek yaklaşan kum fırtınaları, çölün yakıcı güneşi, zorlu yağmur ve kar ya da derin çamurlar gibi çeşitli hava koşullarında yarışıyor. Kazanmak için bu unsurların üstesinden gelmek ve rekabette başarılı olmak gerekiyor.

Epic Games Store, Dakar Desert Rally öncesinde de oyunculara Doki Doki Literature Club Plus! ve Lost Castle gibi çeşitli oyunları ücretsiz olarak sunmuştu. Firma, 22 Şubat tarihinde ise Fallout serisinden üç oyunu daha ücretsiz olarak verecek. Bu fırsatlar, Epic Games Store’un oyunculara sunduğu değeri ve çeşitliliği gösteriyor.

Epic Games Store’un bu cömert teklifleri, oyunculara yeni oyunlar keşfetme ve oyun kütüphanelerini genişletme fırsatı sunuyor. Dakar Desert Rally gibi yüksek kaliteli oyunları ücretsiz olarak sunarak, Epic Games Store, oyun dünyasında önemli bir yer edinmeye devam ediyor. Oyuncular, bu fırsatları değerlendirerek, benzersiz oyun deneyimlerine sahip olabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER