EğlenceFırsatlar

Epic Games Store, 21 Mart 2024 haftasının ücretsiz oyunlarını duyurdu

epic games store 21 mart 2024

Oyun dünyasının cömert dağıtıcısı Epic Games Store, 21 Mart 2024 tarihinde oyunculara iki yeni hediye oyun sunarak genişleyen ücretsiz oyun kütüphanesine yenisini ekledi. Bu kez oyun severler, macera ve aksiyon dolu iki farklı deneyimin sahibi olma fırsatı yakaladılar.

Birinci olarak verilen oyun, doğa severlerin ilgisini çekecek bir yapım olan Call of the Wild: The Angler oldu. Daha önce 49 TL fiyat etiketiyle satılan bu oyun, açık dünyada balıkçılık temalı bir macera sunuyor. Oyun, theHunter: Call of the Wild oyununun yaratıcılarının elinden çıkma ve gerçekçi doğa ile balıkçılık deneyimini birleştiriyor. Oyuncular, usta bir oltacı olma yolculuğunda, arkadaşlarıyla birlikte büyüleyici manzaralara sahip sularda dolaşabilir veya tek başlarına sakin bir şekilde dinlenebilirler.

İkinci hediye oyun ise Invincible Presents: Atom Eve, dahil olduğu Invincible evreninin sınırlarını zorlayan güçlü bir süper kahramanın maceralarına odaklanıyor. Normalde 97 TL’ye satışa sunulan bu oyunda, oyuncular Atom Eve karakteriyle dünyayı keşfederken karşılarına çıkan gizemleri çözerek ve süper kahraman olmanın getirdiği sorumluluklar ile günlük hayatın zorluklarını dengelemeye çalışıyorlar.

Deus Ex ve The Bridge’e ücretsiz sahip olma şansı da vardı

Önde gelen popüler dağıtım platformlarından Epic Games Store’un bu iki yeni oyunun yanı sıra daha önce oyunculara sunduğu farklı oyunlardan bahsetmek de faydalı olacaktır. Geçmişte, oyunculara ücretsiz olarak sunulan Deus Ex: Mankind Divided adlı oyunda, seçimlerin kalıcı sonuçları olduğu ve insanlığın geleceğini kontrol etmeye çalışan Illuminati karşıtı bir savaşın içerisine sürüklendikleri bir cyberpunk aksiyon-RPG’si sunulmuştu. Ayrıca, yine firmanın cömertlikle dağıttığı, 18 TL’lik fiyat etiketi taşıyan The Bridge oyunu da, oyunculara fizik ve perspektif kavramlarıyla oynayan Escher tarzı bir bulmaca deneyimi yaşatmıştı.

Bahar döneminde, firmanın oyunculara sunduğu bu deneyimler, indirime giren diğer pek çok oyun ile birlikte öne çıkıyor ve oyun severlere bütçelerini sarsmadan geniş bir yelpazede seçenek sunarak onların dünya genelindeki milyonlarca kullanıcının memnuniyetini koruma çabaları devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER