EğlenceTeknoloji

Epic Games Mega İndirim 2021’in bu haftaki ücretsiz oyunu Control

epic games control

Epic Games Store, bir süredir kullanıcılara her hafta bir veya iki ücretsiz oyun sunuyor. Mevcut Mega İndirim’in son haftasını birden fazla ücretsiz oyunla kapatıyor. Remedy’nin müthiş oyunu Control bir hafta boyunca ücretsiz oldu. Paranormal aksiyon-macera oyununu ücretsiz olarak elde etmek için 17 Haziran saat 18.00’e kadar vaktiniz var.

Oyunda Federal Kontrol Bürosu’nun genel merkezi olan şekil değiştiren Oldest House’u keşfederken Jesse Faden olarak oynuyorsunuz. Oldest House’un sırlarını keşfettikçe, Hiss olarak bilinen bir düşman ordusuna karşı savaşlarınıza yardımcı olacak telekinetik yetenekleri öğreneceksiniz.

Control‘un karmaşık, akıllara durgunluk veren anlatımı herkes için olmayabilir, ancak muhteşem görünüyor ve oynanışı da mükemmel. Bir duvardan parçalar koparmak ve onları düşmanlara savurmak asla eskimez ve keşfedilecek bir sürü alan var.

PlayStation Plus üyeleri, bu yılın başlarında Control Ultimate Edition‘ı ücretsiz olarak talep edebiliyordu, Xbox Game Pass aboneleri ise şu anda oyuna ek bir ücret ödemeden erişebiliyor. Epic, standart sürümü ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca indirilebilir içerikleri de, 17 Haziran’a kadar yüzde 50 indirimli olarak sunuluyor. Oyunun iki farklı genişleme paketi var ve bunlar da 16,50 TL’ye sunuluyor. Sezon Bileti de 34,50 TL’ye satılıyor.

Eğer Control size hitap eden ücretsiz bir oyun seçeneği değilse, Epic  açık dünya RPG’si Genshin Impact‘i de ücretsiz olarak oynama fırsatı sunuyor. İki ücretsiz oyun fırsatı da 17 Haziran’a kadar devam ediyor. Assassin’s Creed: Valhalla, Cyberpunk 2077, Death Stranding, Disco Elysium ve Hades gibi Epic Games Mega İndirim 2021 kapsamında büyük oyunlarda da harika fırsatlar var.

Bu arada Epic, gelecek haftanın ücretsiz oyunlarını ve içeriklerini de açıkladı. Hell is Other Demons adlı bir nişancı oyununu ve Overcooked 2‘yi önümüzdeki perşembe gününden itibaren ücretsiz olarak alabileceksiniz.

Üç aylık Discord Nitro fırsatı

Öte yandan Epic Games, yeni Nitro kullanıcıları için geçerli 3 ay ücretsiz Discord Nitro kazanma fırsatını da sunuyor. Bu teklif 24 Haziran 2021 TSİ 18.00’de sona erecek. Discord Nitro, Discord sesini, videosunu ve metin sohbetini geliştirmeyi sağlıyor. Nitro, animasyonlu avatarlar ve özel etiket, 2 Sunucu Takviyesi ve ekstra Takviyelerde %30 indirim, kendi emojilerini toplama ve yapma olanağı, desteğini göstermek için profil rozetleri, daha büyük yüklemelerin (tam 100 MB!) yanı sıra yüksek çözünürlüklü video, ekran paylaşımı ve Go Live yayını sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER