EğlenceTeknoloji

Epic Games Mega İndirim 2021 kampanyasında yeni ücretsiz oyun Among Us

among us ücretsiz

COVID-19 salgını sırasında popülaritesini artıran bir çok oyunculu oyun olan Among Us, Epic Games Store’daki en yeni ücretsiz oyun oldu. Bu oyun mağazasında bir hesabınız varsa, oyunu 3 Haziran’a kadar ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun normalde 8 TL’lik bir fiyata sahip.

Daha sonra oyunun yeni Airship haritasında arkadaşlarınıza katılabilirsiniz. İyi haber şu ki, arkadaşlarınızın hepsinin oyunu PC’de oynamasına gerek yok. Oyun, platformlar arası çok oyunculu oyunu destekliyor. Böylece Android, iOS, PC ve Nintendo Switch sürümlerinin oyuncuları birlikte oynayabilir. Oyunun PS4 ve PS5 sürümleri de, bu yıl içinde piyasaya çıktığında çapraz oynamayı da destekleyecek.

InnerSloth tarafından geliştirilen ve 2018’de piyasaya sürülen Among Us, oyun 2020’de COVID-19 salgını sırasında büyük bir oyuncu akınıyla karşılaştı. Ekip devam niteliğinde bir oyun çıkarmak yerine mevcut oyunu haritalar ve özelliklerle güncelliyor.

Epic Games’in Mega İndirim kampanyası altında sunulan ücretsiz oyunlar 17 Haziran’a kadar gelmeye devam edecek. O zamana kadar her hafta yeni bir oyun ücretsiz oluyor. Among Us, 3 Haziran tarihine kadar ücretsiz kaldıktan sonra, yerini gelecek perşembe günü yeni bir oyun alacak. NBA 2K21 oyunu da indirim kampanyası kapsamında ilk hafta ücretsiz olarak sunulan oyun olmuştu.

Eğer yeni oyun satın almak isterseniz, Epic Kuponlarından da yararlanabilirsiniz. 79,99 TL ve üzeri değerindeki bir sonraki uygun oyun satın alımında Epic Kuponu uygulanacak ve ilave bir 60 TL değerinde Epic Kuponu alacaksınız. Bu sayfaya giderek kullanıcı girişi yaptıktan sonra kuponunuzu alabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER