EğlenceTeknoloji

Epic Games Mega İndirim 2021 başladı, ilk ücretsiz oyun NBA 2K21

epic mega indirim 2021

Epic Games’in Epic Games Store için bir ay boyunca süren Mega İndirimi geri döndü. Mega İndirim 2021 kampanyası ile sunulan indirimler kapsamında popüler oyunlarda bir dizi indirim, ücretsiz oyunlar ve 60 TL’lik Epic Kuponlar sunuyor.

Assassin’s Creed Valhalla (yüzde 25 indirim), Cyberpunk 2077 (yüzde 20 indirim), Detroit: Become Human (yüzde 30 indirim) ve Grand Theft Auto V: Premium Edition (yüzde 45 indirim) gibi oyunlar ve daha fazlasında sunulan dikkate değer indirimler var. İndirimler için hazırlanan tanıtım videosunda detayları bulabilirsiniz. Daha fazla indirimli oyun için Epic Games Store web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Epic Mega İndirim 2021 ile sunulan ilk ücretsiz oyun

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz ilk oyun ise NBA 2K21 oldu. Bu fırsat 27 Mayıs Perşembe saat 18.00’e kadar geçerli olacak. Bu fırsat bittiğinde Epic yeni bir oyunu daha ücretsiz olarak sunacak. Onun için de geri sayım başladı. Epic, her hafta yeni bir ücretsiz oyun çıkarmayı planlıyor, bu yüzden gözünüzü mağazadan ayırmamanız iyi olacaktır. Öte yandan Fortnite da 17 Haziran’a kadar PC’de ücretsiz oldu.

Ayrıca Epic, 79,99 TL veya daha yüksek fiyatlı oyunlarda, ödeme sırasında otomatik olarak uygulanan 60 TL değerindeki Epic Kuponlarını da yeniden sunuyor. Epic Kuponlarla ilgili tüm detayları buradan okuyabilirsiniz.

Epic Mega İndirim 2021 kampanyası 20 Mayıs itibarıyla başladı ve 17 Haziran’a kadar devam edecek.

İLGİLİ HABERLER