EğlenceTeknoloji

Epic Games 39 TL fiyatlı Crying Suns’ı ücretsiz yaptı

epic games ücretsiz oyun

Verdiği ücretsiz oyunlarla hafızalara kazınan Epic Games, hediye oyunlar vermeye ve oyunseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games’in ücretsiz olarak oyunseverlere sunduğu son oyun ise 39 TL fiyat etiketiyle öne çıkan Crying Suns oldu.

Geliştiriciliğini Alt Shift, yayıncılığını ise Humble Bundle’ın üstlendiği Crying Suns, 19 Eylül 2019 tarihinde piyasaya sunuldu. Windows ve macOS platformları için piyasaya sürülen oyun, 25 Haziran 2020 tarihinde iOS ve Android kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

Crying Suns neler sunuyor?

2 GB boyuta sahip olan Crying Suns, oldukça farklı bir deneyim vaat ediyor. Oyundaki ana karakterimiz bir uzay filosu komutanı. Kahramanımızın hedefi ise nedeni belirsiz bir biçimde çöken bir imparatorluğu araştırmak. Gayet başarılı bir hikaye anlatımına sahip Crying Suns’ın aldığı olumlu yorumlar ve puanlar, oyunun ne kadar denenmeye değer olduğunu kanıtlar nitelikte. 7.6 kullanıcı skoruyla dikkat çeken yapımın metacritic puanı ise 75.

Strateji/Rogue-like türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan Crying Suns, bizi şaşırtıcı ve yepyeni bir yolculuğa çıkarıyor. Oyun sayesinde keşif açlığımızı gideriyor, bu yolculukta büyük savaş gemileri ve avcı birliklerine karşı mücadele veriyoruz.

Crying Suns sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Çift çekirdekli 2.5 GHz ya da muadili
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • Ekran kartı: Paylaşımsız GPU, 1 GB VRAM/ AMD HD5750 ya da eş değeri

Önerilen sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Core i3 2.5 GHz ya da muadili
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • Ekran kartı: Paylaşımsız GPU, 2 GB VRAM / GTX 750ti ya da eş değeri

39 TL satış fiyatı olan Crying Suns’ı kaçırmak istemiyorsanız acele etmenizde fayda var; zira oyunu 14 Ocak 2021 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Oyunu ücretsiz olarak edindiğiniz takdirde hemen indirme zorunluluğunuz bulunmuyor. Ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilir, oyunu istediğiniz zaman indirebilirsiniz. Epic Games gerçekten ücretsiz oyun verme konusunda, tabiri caizse, sağı-sollu belli olmayan bir firma. Bu nedenle, Epic Games ve diğer platformların vereceği ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER