EğlenceManşetler

Epic Games Store, kasım ayına ücretsiz oyun sürpriziyle başlıyor

epic games store

Epic Games Store, oyuncularını sevindirecek bir sürprizle karşımıza çıkıyor. Her hafta sonsuz oyun kütüphanesinden bazılarını ücretsiz hale getiren Epic Games, 2 Kasım itibarıyla iki popüler oyunu ücretsiz yapmaya hazırlanıyor.

Epic Games Store’un kasım ayındaki ilk hediye oyunları

Epic Games Store’un kasım ayının ilk hediye oyunu, şu an 159 TL’lik fiyat etiketiyle satışta olan F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Metroidvania tarzı bu oyun, oyunculara geniş bir harita üzerinde bir düzineden fazla benzersiz bölgeyi keşfetme ve farklı silahlarıyla yüksek kombo, yüksek hasar ve uzun menzilli saldırılar gerçekleştirme imkanı sunuyor.

2 Kasım tarihinde ayrıca şu an 25 TL’lik fiyatıyla satışta olan Turnip Boy Commits Tax Evasion isimli oyun da ücretsiz hale gelecek. Bu oyun, oyuncuları yozlaşmış bir sebze hükümetini yıkmak için vergi ödemekten kaçan ve devasa canavarlarla savaşan sevimli bir turpla macera yolculuğuna çıkarıyor.

Daha önce Epic Games Store tarafından hediye edilen oyunlara örnek olarak Tandem: A Tale of Shadows ve The Evil Within 2 verilebilir. Tandem: A Tale of Shadows, kendi oynanış tarzı ve estetiği nedeniyle bulmaca platform türünün sınırlarını zorluyor. Diğer taraftan The Evil Within 2, korku ve hayatta kalma temalarının birleşiminin sergilendiği oyunlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER