Teknoloji

Enlight iPhone uygulamasıyla popüler fotoğraf düzenleme yazılımlarının karşısına çıkıyor

enlight-160315

Günümüzde fotoğraflar genellikle akıllı telefonlarla çekildiği için fotoğraf düzenleme işlemi de ağırlıklı olarak akıllı telefon uygulamaları üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu da mobil cihazlar için hazırlanan sofistike fotoğraf düzenleme uygulamalarının sayısının yıllar geçtikçe artmasını sağladı.

Artık mobil cihaz sahiplerinin ellerinde fotoğraf düzenlemek için Instagram filtrelerinin çok ötesine geçen imkanlar bulunuyor. Ancak kimi zaman bu üst sınıf uygulamaları kullanmak karmaşık hâle gelebiliyor. iPhone için hazırlanan yeni bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Enlight, bu karmaşayı ortadan kaldırıyor.

Yakın zamanda Android ve iPad’e de gelecek olan Enlight, profesyonel düzeydeki özellikleri basit ve temiz bir arayüz eşliğinde sunarak Adobe’nin Photoshop ve Lightroom uygulamalarına rakip oluyor.

Selfie uygulaması Facetune’un geliştiricilerinin imzasını taşıyan Enlight, iTunes App Store’da 8,49 TL karşılığında satılıyor. Enlight sayesinde mobil fotoğrafçılar kayıpsız görüntü kaydetme ve içerik paylaşımı gibi özelliklere kavuşuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER