Teknoloji

Energizer Power Max P600S: Büyük pil ve modern tasarım bir arada

energizer power max p600sEnergizer denince pek çok kişinin aklına ilk olarak kalem piller gelse de, şirket markasının birkaç yıldır akıllı telefonlarda kullanılmasına da izin veriyor. Bu doğrultuda Avenir Telecom tarafından üretilen en yeni telefon olan Energizer Power Max P600S görücüye çıktı.

Power Max P600S, görüntüsü ve barındırdığı bileşenler itibarıyla uygun fiyatlı ve üst segment telefonların bir karışımı gibi görünüyor. Önden bakılınca kenar çerçeveleri biraz kalın bir LG V30’a benzeyen telefon, 4500 mAh kapasiteli piliyle de üzerindeki Energizer markasının hakkını veriyor.

Akıllı telefonun arkasında çift lensli bir kamera kurulumu ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. 6 inç büyüklüğündeki ekran ise 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip. Maliyetleri kısmak için tercih edilen MediaTek yonga setine eşlik edecek bellek ve dahili depolama alanı kapasitesi konusunda ise kullanıcılara iki seçenek sunuluyor. Power Max P600S’i almak isteyenler 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanını ya da 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanını seçebiliyor. Avenir’in suni fiber karbon dokuya sahip plastik bir arka paneli tercih etmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Bu tercihin altında da maliyeti aşağıya çekme isteğinin olduğu söylenebilir.

Energizer Power Max P600S şubat ayında Avrupa’da satışa sunulacak

Energizer Power Max P600S şubat ayında Avrupa’da satışa sunulacak. Akıllı telefonun 3 GB RAM’e sahip versiyonunun fiyat etiketinde 280 avro yazacak. 6 GB RAM’e sahip model içinse 354 avro ödemek gerekecek. Telefonun yılın ikinci çeyreğinde ABD’de de satışa sunulması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER