Eğlence

Endless Dungeon’ın çıkışı bir kez daha ertelendi

endless dungeon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sega geçtiğimiz ocak ayında Endless Dungeon’ın 18 Mayıs’ta oyuncularla buluşacağını açıklamıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Oyunun geliştiricisi Amplitude Studios ve Sega, çıkış tarihini 19 Ekim’e erteledi.

İlk etapta oyunun 2022’de yayınlanması planlanmıştı. Ancak şirket daha sonrasında çıkış tarihini 18 Mayıs 2023’e ertelemişti. O dönemde yapılan açıklamada, OpenDev oturumlarında gelen geri bildirimler doğrultusunda ekstra bir süreye ihtiyaç duyulduğu belirtilmişti. Buna ek olarak; ilk etapta PC, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5’te yayınlanacak oyunun Nintendo Switch’e geleceğinin sözü de verilmişti.

Oyunun geliştiricileri bu ekstra süreyi oyunun bazı kilit unsurlarını da iyileştirmek için kullanmayı planlıyor. Oyuncu ilerlemesinin daha az gelişigüzel ve daha organik bir his sunmasını amaçlayan geliştiriciler; bilim, beslenme ve endüstriyi oyunda daha önemli hâle getirmeyi hedefliyor. Bölgelerin birbirinden ayrılması ve çoklu oyun modunda değişiklikler yapılması da planlar arasında yer alıyor.

Endless Dungeon’ın kapalı betasının çıkışı da ertelendi

Endless Dungeon için verdiği siparişi iptal etmek yerine beklemeyi seçenlere Comrade, Fassie ve Shroom için üç ekstra kostüm ücretsiz olarak armağan ediliyor. Sınırlı bir süre için ön sipariş verenler bu kostümlere ekstra bir ödeme yapmadan sahip olabilecek. Çıkış tarihinin ertelenmesiyle birlikte Kapalı Beta sürümünün çıkışı da eylül ayına ertelendi.

İLGİLİ HABERLER