Teknoloji

En son OnePlus 8 sızıntısı yeni renk seçeneklerini gösteriyor

oneplus 8 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yakında çıkması beklenen OnePlus 8 serisine ait bir çift fotoğraf ortaya çıktı. Bu fotoğraflarda cihazı farklı renklerde görüyoruz. Bunların arasında kırmızı ve mor renklerin birleşimini barındıran Interstellar Glow adlı model de bulunuyor.

WinFuture sitesi ve Twitter kullanıcısı Ishan Agarwal bu yeni renkleri gösteren fotoğrafları paylaştılar. Aynı zamanda Agarwal’ın belirttiğine göre Glacial Green (Buz Yeşili) ve Onxy Black (Koyu Siyah) renkleri de bulunacak.

Bu yeni renklerin hem OnePlus 8 Pro hem de OnePlus 8 için çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz. Daha önceki bir sızıntı bu telefonları yeşil renkli gövdeleriyle göstermişti.

Daha önce gördüğümüz sızıntılar yeni OnePlus telefonlarının muhtemel teknik özellikleriyle ilgili ipuçları vermişti. OnePlus 8 Pro’da 6.78 inç QHD+, 120Hz yenileme hızlı ekran, LPDDR5 RAM, dörtlü arka kamera, IP68 suya ve toza dayanıklılık, 4510 mAh kapasiteli pil, 30W kablosuz şarj, 3W ters kablosuz şarj gibi özellikler bulunacak.

Biraz daha küçük boyutlu OnePlus 8’de ise 6.55 inç Full HD+ ekran, 90 Hz ekran yenileme hızı, üçlü arka kamera, LPDD4X RAM, 4300 mAh kapasiteli pil gibi özellikleri görmeyi bekliyoruz. Her iki telefonda da Qualcomm’un Snapdragon 865 5G işlemcisinin bulunacağı tahmin ediliyor.

OnePlus’ın yeni telefonlarını gelecek ay tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER