EğlenceTeknoloji

En iyi iOS oyunları – Ağustos 2020

En iyi iOS oyunları - Ağustos 2020

Geçen ay başladığımız en iyi iOS oyunları yazılarına devam ediyoruz. Temmuz ayında olduğu gibi, denemeniz gereken en iyi 10 iOS oyununun bir listesini sunuyoruz. Listede hem eski hem de yeni oyunlar yer alıyor. Burada yer verdiğimiz en iyi 10 iOS oyunu tavsiyesi sayesinde App Store’da milyonlarca oyun arasında arama yapmak zorunda kalmazsınız. Aşağıda Ağustos 2020’nin En İyi 10 iOS Oyunları listesini bulabilirsiniz.

Hill Climb Racing

Bu oyunu kesinlikle duymuş olmalısınız. Çarpıcı ve yatıştırıcı grafiklere sahip ve oynamaya başladığınızda oynamak fazlasıyla bağımlılık yapabilir. Kahramanımız Newton Bill, her biri artan zorluklarla farklı arazilerden oluşan zorlu seviyeleri tamamlama arayışına giren hevesli bir yokuş yukarı yarışçıdır. Hill Climb Racing biraz fizik kurallarına uyuyor. Göreviniz, aracı tüm seviyelerin başından sonuna kadar en yüksek puanı almak için sürmektir. Yarışçınızı öldürebilecek tüm engellerden kaçmanız gerekir, bu yüzden dikkatli olun.

Hill Climb Racing İndir

Zombie Frontier 3

Ölümcül bir aşı, insanları yürüyen ölü zombilere dönüştüren bir virüsü mutasyona uğrattı. Göreviniz, yolda zombileri öldürüp yok ederek gerçekçi bir hayatta kalma FPS modunda bu zombilerin pençelerinden kaçmak. Zombi kıyametiyle savaşmak için av tüfeğinden AK47’ye ve daha fazlasına kadar tam bir silah ve cephaneliğiniz var. Özgürce yaşayın ve yakalanmadan veya zombilerin size hükmetmesine izin vermeden siteden kaçmak için stratejinizi kullanın. Zombie Frontier 3‘te zorlu durumlara ilerlerken silahlarınızı ve teçhizatınızı yükseltebiliyorsunuz. Oynanacak 60’tan fazla görev, 2 DLC haritası, yenilecek 5 zorlu patron ve daha fazlası var.

Zombie Frontier 3 indir

Stop

Duyularınızın epey zorlanmasını sağlayacak sıra tabanlı bir kelime oyunu olan Stop ile kelime yapma becerilerinizi test edin. Takma adlar veya Facebook aracılığıyla arkadaşınızla eşleşin veya oynayacak birini bulun. Başlamak için bir harf seçin ve sıraya dayalı bir şekilde Ülkeler, Bağımlılık Yapan Şeyler vb. Dahil olmak üzere 5 farklı kategoride kelimeler oluşturun. En çok puanı alan oyunu kazanır. Oyunda ilerledikçe başarıların kilidini açın ve XP puanları toplayın ya da daha fazlasını yerine getirin. Oyunu Fransızca, Portekizce, Almanca, İtalyanca ve diğerlerini içeren birçok dilde oynayabilirsiniz.

Stop indir

Cross Fingers

Bulmaca oyunlarını seviyorsanız Cross Fingers‘ı da seveceksiniz. Bu dev tangram bulmacası, katı ahşap parçalarını kaydırmanıza ve sürüklemenize olanak tanır. Bir seviyeyi tamamlamak için sağlam parçaları olması gereken yere yerleştirmeniz gerekir. Her biri bir öncekinden daha karmaşık olan 840 seviye olduğundan, istediğiniz kadar zorluk seviyesini seçebilirsiniz. Devam etmek amacıyla blokları doğru konuma getirmek için beyninizi ve hayal gücünüzü çalıştırmanız gerekiyor. Zorlukları seviyorsanız, Arcade Modunu seçin. Çünkü bu hayatta kalma modunda tangram bulmacasını çözmeniz ve ilerledikçe en yüksek puanı geçmeniz gerekiyor.

Cross Fingers indir

Atomas

Atomları biliyor veya haklarında bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, Atomas‘ı deneyin. Oynaması epey eğlenceli olan bu bulmaca oyunu, artı ve eksi atomları kullanarak doğrudan hidrojenden helyuma veya lityuma kadar çeşitli elementler oluşturmanıza olanak tanır. Göreviniz, evreni yok edecek feci bir şey koymadan Altın, Gümüş ve diğer değerli unsurları yaratmak, oyununuz orada sona erecektir. Oyun, 4 farklı oyun modu ve daha fazlasıyla öğeler oluşturmak için 124 farklı atom içeriyor. Değerli elementler oluşturmak ve daha yüksek puan almak için bir stratejiye ihtiyacınız olacak.

Atomas indir

_PRISM

Bu oyunu fotoğraf düzenleme uygulaması Prisma ile karıştırmayın. _PRISM, size mikrokozmik galaksinin bir görünümünü veren grafiksel açıdan çarpıcı bir oyun niteliğini taşıyor. Kutsal d geometrilerini ortaya çıkarmak için şekillere dokunun. Her seviyede, sinematik tasarım ve dokunarak keşfetme bağlamında yeni bir şeyler öğreneceksiniz. Uzun süreli bir oyun olmasa da sevebileceğiniz 13 farklı ve  büyüleyici seviyesi var. Nesneleri yakınlaştırıp uzaklaştırabilir, parmaklarınızla kıstırabilir ve döndürebilirsiniz. Bu arada oyunun orijinal, duygusal ve zen benzeri bir müziği de var.

_PRISM indir

Tap Titans 2 – Heroes Uprising

Tap Titans 2 – Heroes Uprising, kullanıcıların güçlü Titan Lords’u yenme arayışında bir kahraman takımı oluşturmasına olanak tanıyan bir RPG oyunudur. Oyun 150’den fazla Titan ve elle çizilmiş impresyonlar sayesinde görkemli olan 14 muhteşem diyarla tamamlanacak 70 binden fazla seviyeye sahip. Yolda canavarlarla savaşmak için ilerlerken kötü adamları bulmak, becerilerin ve gücün kilidini açmak için kahramanları görevlendirin. Zırhınızı ve kılıcınızı oyun tarzınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Klan oluşturarak veya klana katılarak çok oyunculu modda diğerleriyle birlikte oynayabilirsiniz.

Tap Titans 2 – Heroes Uprising indir

Max Payne Mobile

Aslında Max Payne‘in tanıtıma ihtiyacı yok. Başrol oyuncusu Max’in cinayetten dolayı kaçak ilan edildiği, gizli bir polisin hem polislerin hem de çetenin gözünden kaçan zorlu bir yolculuğa çıktığı, hikâye odaklı bir oyun. HD kalitesinde grafikler ve çoklu nişan alma modları ile birlikte PC oyununda olduğu gibi, kendine özgü bir ağır çekim silah oyununa da sahip. Hiç şüphe yok ki, Max Payne en beğenilen aksiyon-nişancı oyunlarından bir tanesidir.

Max Payne Mobile indir

DATA WING

DATA WING ile neon renkli bir fonda oynamanın keyfini çıkarın. Hikaye odaklı başka bir oyun olan DATA WING, Anne’nin emirlerine uyar ve her bilgisayar için çok önemlidir. Ancak Anne saldırıya uğradığında mantıksız kararlar verir ve bu durdurulması gereken bir şey hâline gelir. Ona yardım edebilecek tek kişi sensin. Oyunda, üstte kalmak için daha yüksek puan almanız gereken rekabetçi bir taç sistemi ve 2 saatten fazla süren hikâye ile oynayabileceğiniz 40 seviye vardır. Daha iyi oyun deneyimi için de sezgisel, iki dokunuşlu kontrollere sahip.

Data Wings indir

VVVVVV

Bu canlı ve göz alıcı grafiklere sahip oyunda, Kaptan Viridian’a yaşanan yıkımın ardından kayıp beş mürettebat üyesini kurtarmak ve ulaşılması zor 20 incik boncuğu bulmasına yardımcı olmak gerekiyor. VVVVVV, klasik bir oyunu oynamaktan hoşlananlar ve eski usul zorlukları takip edenler için 8 bitlik bir düzene sahip. Oyunda, sonraki seviyelere geçmek amacıyla gereken becerilerin kilidini açmak için saatlerce sürecek seviyeler ve bir hikaye var.

VVVVVV indir

Yukarıda Ağustos 2020’ye ait en iyi iOS oyunları listesini sıraladık. Bulmacadan atari tarzında oyunlara kadar farklı türde oyunları bu listede bulabilirsiniz. Temmuz 2020’nin en iyi iOS oyunları listesine de bakmanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ HABERLER