DosyaEğlence

En iyi Android oyunları – Temmuz 2020

En iyi Android oyunları - Temmuz 2020

Zamanın evde geçirenler, sahil kenarında insanlarla arasına sosyal mesafe koymuş şekilde güneşin tadını çıkaranlar, önceden planlanmış yolculuğu sırasında dikkatini dağıtmak isteyenler için mobil oyunlar can sıkıntısından kurtulmak için birebir. Google Play Store’da farklı kategorilerde ve stillerde birçok farklı oyun bulunuyor. Ancak bu oyunlar içinde denemeye değer olanların hangisi olduğunu belirlemek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. En iyi Android oyunları Temmuz 2020 listesinde, Google Play Store’dan indirebileceğiniz en iyi 10 Android oyunu hakkında detayları sıralıyoruz.

Shadowgun War Games

shadowgun war games

Shadowgun War Games son zamanlarda piyasaya sürülen taktiksel çok oyunculu FPS oyunlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Shadowgun War Games’de, bayrağı yakalamak veya ölüm maçı sırasında ateşlenen tüm silahların eşliğinde klasik stratejinizi sergilemek zorunda kalacaksınız. Fortnite ve Call of Duty benzeri bir his sunan bu oyunda gerçek oyunculara karşı savaşabilir ve kazanabilirsiniz. Oyunda çok sayıda savaş alanı bulunuyor var. Oyunun kendisi yeni başlayanlar için eğlenceli ve kolay anlaşılabilir durumda. “Hardcore” oyuncular da burada bolca meydan okuma olduğu için fazlasıyla tadını çıkaracaklardır.

Shadowgun War Games oldukça rekabetçi bir oyundur. Beceri ve stratejiyi ödüllendiren çok oyunculu bir niteliği var. Oyunu kazanmak için birçok yaklaşım mevcut. Şu anda oyun ikinci sezonda bulunuyor. Gelecekteki güncellemelerde yeni karakterler, oyun modları, etkinlikler, kaplamalar ve çok daha fazlası geliyor. FPS türünün hayranıysanız, kesinlikle bu oyuna göz atın.

Shadow War Games indir

Hijacker Jack

Hijacker Jack sadece bu listede değil, aynı zamanda Play Store’daki eşsiz oyunlardan bir tanesi. Tam bir gerçek zamanlı FMV (tam hareketli video) oyunu olduğu için bu oyunda herhangi bir grafik yok. Bu, tüm oyunun gerçek kişiler, öğeler ve kameralarla çekildiği anlamına geliyor. Doğru bir karar vermeniz ve gerçek insanlarla oynamanız gereken bir hikaye modu oyunu niteliğini taşıyor. Birkaç karakterle etkileşime girebilir, muhteşem gerçek konumları keşfedebilir ve gerçek FPS eyleminin bir parçası olabilirsiniz. Saldırılar, parkurlar oluşturabilirsiniz ve sonlara ulaşmak için kararlar verebilirsiniz. Burada dört olası son var. Oyunu tamamladıktan sonra, hâlâ üç olası sonunuz olduğunu unutmayın.

Hijacker Jack indir

Forza Street

forza street

Forza Street, adından da anlaşılacağı gibi, bir cadde yarışı oyunu ve Android için mevcut en iyi cadde yarışı oyunlarından biridir. Xbox’ın en iyi yarış oyununun oldukça küçültülmüş bir versiyonu. Oyunun kendisi, yarışları kazanmak ve daha fazla araba ve kit kazanmak için zorlukları tamamlamak zorunda olduğunuz diğer yarış oyunları gibi görünüyor. Klasik arab arabalardan modern spor otomobillere ve retro süper arabalara kadar garajınızı genişletmeye başlatabilirsiniz. Hızlı bir dakikalık yarışta araba koleksiyonunuzu istediğiniz zaman yarıştırabilir veya kendinizi sürükleyici bir hikaye moduna geçirebilirsiniz. En iyi uluslararası otomobil markalarından, 50’den fazla gerçek araba oyunda mevcut durumda bulunuyor.

Forza Street indir

Breaking Bad: Criminal Elements

breaking bad criminal elements

Bu, TV dizisine dayanan resmi bir Breaking Bad oyunu. Aynen dizi gibi, oyun da Heisenberg’in inşa ettiği dünyaya adım atmanızı ve şekillendirmenizi sağlayan hikayeye dayalı bir temel oluşturucudur. Walter White ve Jesse Pinkman’a katılabilir ve yavru operasyonlarını, parçalanmış bir RV’deki çalıntı kimya ekipmanından geniş kapsamlı bir etkiye sahip küresel bir güç merkezine dönüştürmelerine yardımcı olabilirsiniz. Buradaki oyun, üssünüzü inşa etmeyi, laboratuvarı geliştirmeyi, bölgenizi genişletmeyi ve ekibinizi işe almayı ve yönetmeyi içerir.

Breaking Bad: Criminal Elements indir

Warship Legend

warship legend

Warship Legend, gerçek zamanlı ve yüksek oktanlı bir aksiyon oyunudur. Yerleşik otomatik eşleme sistemi ile büyük deniz savaşına girebilir ve taktiklerinizi geliştirebilirsiniz. Filolara katılabilir ve gölge altındaki kötü gruplarla savaşabilirsiniz. Oyunun öne çıkan özelliklerinden biri, meşgul olduğunuzda filolarınızı savaştıracak bir sistemini içermesi. Oyunda ilerleyerek farklı özelliklere sahip yüzlerce gerçekçi savaş gemisi ve savaş uçağı toplayabilirsiniz. Buradaki hikaye çılgın derecede iyi ve baş döndürücü grafiklerle destekleniyor.

Warship Legend indir

Golf King – World Tour

golf king world tour

Golf King oyununda grafikler çok dikkat çekici. Oyundaki gerçekçi konum ve bitki örtüsü de bir golf oyunu için şaşırtıcı derecede bulunuyor. Ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla birlikte gerçek zamanlı olarak çok oyunculu bir oyunda karşılıklı oynayabilirsiniz. Karakterinizi tişörtler, şapkalar, ayakkabılar ve çok daha fazlası ile özelleştirebilirsiniz. Dahası, buradaki kontroller de süper kolay görünüyor. Çeşitli golf sahalarında oynayabilir ve yeni aşamaların kilidini açmak için kupaları toplayabilirsiniz.

Golf King – World Tour indir

Marvel Strike Force

marvel strike force

Marvel süper kahramanlarının hayranı mısınız? O zaman bu oyun tam size göre. Strike Force‘da aksiyon dolu oyun deneyiminde müttefiklerin ve rakiplerin yanında savaşmanız gerekecek. Örümcek Adam, Doktor Strange, Groot, Venom, Kaptan Amerika, Iron Man, Hulk dahil olmak üzere nihai takımınızı kurarak ücrete liderlik edebilirsiniz. Kahramanlar listesi bunlarla da sınırlı değil.

Oyun ilerledikçe, süper kahramanlarınızı ve kötü adamlarınızı yükseltmek zorunda kalacaksınız. Oynanabilir karakterler tek dokunuşla dinamik kombinasyonları ortaya çıkarabileceğinden çığır açan oyun sinemasını deneyimleyebilirsiniz.

Marvel Strike Force indir

Traffix 3D

traffix 3d

Traffix 3D, en eğlenceli trafik simülasyon oyunlarından bir tanesi olarak nitelendiriliyor. Çeşitli şehirlerde oynayabilirsiniz. Aslında bu oyun, sonsuzluk oyunları tarafından desteklenen premium bir oyundan türetilmiştir. Traffix yüzden fazla şehirde 3D mekaniği sağlıyor. Burada yapmanız gereken tek şey trafiği, herhangi bir kaza ile karşılaşmadan kontrol etmek. Tek bir arabanın kaza yapmasına izin verseniz bile, seviyeyi yeniden başlatmanız gerekir. Arabaları hedeflerine güvenli bir şekilde teslim ederek seviyeyi geçtikten sonra bir sonraki seviyeye ulaşacaksınız.

Traffix 3D indir

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Bu oyun Harry Potter Hogwarts yolculuğu etrafında gidiyor. Güçlü büyülerde ustalaşarak, Snape ile iksir hazırlayarak farklı oyun tekniklerini keşfedebilirsiniz. Ayrıca, Hogwarts’ta daha önce hiç görülmemiş odalara erişebilirsiniz. Oyun sırasında yeni arkadaşlarla ittifaklar kurabilir veya rakiplerinize düello yapabilirsiniz. Üstelik her zaman keşfedilecek yeni bir şey vardır. Oyunda, Harry Potter dünyasına dalmak için büyüler öğrenebilirsiniz. Ayrıca oyuncular, Hogwarts’taki gizemleri araştırmak ve lanetli tonozların arkasındaki gerçeği şaşırtmak ve yeni hikayelerde kardeşlerinin ortadan kaybolması için yetenekleri kullanabilirler.

Harry Potter: Hogwarts Mystery indir

Rocky Rampage: Wreck ’em Up

rocky rampage

Eğer taktiksel sonsuz koşucu oyunların hayranı iseniz, bu oyun size göre. Oyunun, Rock Kingdom’ın moda şampiyonu olan Bay Boulder olarak oynayabileceğiniz kendi arka hikayesi var. Tek yapmanız gereken Bay Boulder’ın kahraman harikası pantolon koleksiyonunu çalan Makas’ı kovalamak. Üstelik burada yalnız değilsiniz! Makas’ı Bay Boulder’ın güvenilir ve sadık yardımcısı olan Pebble’ın yardımıyla takip edebilirsiniz.

Burada oyun süper hızlı görünüyor Hızı oluşturmak ve sürdürmek için yolunuzdaki her şeyi yok edebilirsiniz. Düşmanlarınız ya da devasa bir duvar olsun, doğru oynarsanız hiçbir şey sizi durduramaz. Düşmanlar ve benzeri gibi oynanabilir karakterlerin her biri benzersiz davranışlara sahip olacak ve hatta bazıları kaleyi fırtınalı hâle getirmenize yardımcı olacak.

Rocky Rampage: Wreck ’em Up indir

En iyi Android oyunları 2020 listesinde yer alan oyunları Google Play Store’dan, her bir oyunun altındaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz. Oyunlarla ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorum alanında bizimle paylaşın. Sizin oyun önerilerinizi de bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER