EğlenceTeknoloji

En iyi Android oyunları – Ağustos 2020

en iyi android oyunları ağustos 2020

İster evde oturun ister deniz kenarında zaman geçirin, akıllı telefonunuzda bulunan oyunlar can sıkıntısına birebir oluyor. Google Play Store, farklı kategorileri ve oyun stillerini kucaklayan milyonlarca oyunla dolu olsa da, oyunların çoğu ya kötü biçimde optimize edilmiş ya da  doğrudan kötü nitelik taşıyor. Bu durum da, depolama alanınızda gerçekten bir yeri hak eden oyunları bulmanızı zorlaştırıyor. En iyi Android oyunları tavsiyeleri sayesinde telefonunuzda bulundurmanıza değecek oyunları kolaylıkla bulabilirsiniz. Aşağıda Ağustos 2020 için En İyi 10 Android Oyunu sıralanıyor:

Grand Mountain Adventure

Dağların o serin, esintili ve macera dolu havasını sevenler bu oyundan memnun olacaktır. Grand Mountain Adventure tam size göre gibi görünüyor. Bu oyunda, çeşitli yönlerde hareket ederek devasa dağlar oluşturabilirsiniz. Üstelik keşfedilecek çok sayıda dağlık ülke de var. Oyun boardercross, slalom, super G, slopestyle, big air ve bunun gibi çeşitli oynanış biçimlerini de barındırıyor. Macera, Alpler’in ortasında çok sakin bir kayak merkezinin dibinde başlıyor. Almhutte’ye kadar yükselebilir ve ilk mücadelenizi deneyebilirsiniz. Ayrıca gizli zorlukları, kayak geçitlerini gezebilir ve keşfedebilirsiniz.

Great Mountain Adventure indir

Hellfire

Hellfire, çevrimiçi çok oyunculu ve çevrimiçi oynanabilen bir nişancı oyunu. Oyun, sadece acımasız insanların hayatta kalabileceği hızlı tempolu bir nişancı oyunu. Oyunun açıklamasında yayıncılar, oyunun ne kadar zor olacağını “Çaylaklara İzin Verilmez” sloganıyla belirtiyor. Oyun hızlı, eğer kamp yapmayı ve bekleyip saldırmayı planlıyorsanız, bu size göre değil.

Oyundaki hikaye, günahların bize musallat olması ve yeryüzünde cehennemin yükselmesiyle ilgili. Yıllarca insanlar boşuna savaştı ama en sonunda şeytanla anlaşma yapabildiler. Hızlı tempolu bir oyun tutkunu iseniz, Hellfire‘a kesinlikle bir göz atmalısınız.

Hellfire indir

Subscribe to My Adventure

Subscribe to My Adventure, gerçek hayattaki bir sosyal platformu simüle eden bir RPG’dir. Burada, çeşitli maceralardan dikkat çekmeye ve abonelikler kazanmaya çalışan ve ünlü bir etkileyici kişi olma hedeflerine doğru ilerleyen yeni bir yayıncı olarak oynayabilirsiniz. Oyunu özel mesajlar, hikayeler vb. unsurlarıyla gerçekçi bir sosyal medya yazılımı kullanan, sanal bir sosyal platformda sunulan gerçekçi bir sosyal platformun simülasyonu olarak nitelendirebiliriz. Ayrıca oyun planı seçimleri de farklı sonuçlara yol açabilecek farklı fraksiyonlar içeriyor.

Subscribe to My Adventure indir

Build a Bridge!

build a bridge

Bu oyun, Google Play En Yenilikçi Oyun 2017 de dahil olmak üzere birkaç ödül kazandı. Risklerin olabildiğince yüksek olduğu bu bulmaca oyununda, mühendislik ve doğaçlama becerilerinizi test edebilirsiniz. Planlama aşamasında ise, her şeyi daha iyi anlamanız için iki boyutlu grafiklerle gösterilir. Yapabileceğiniz en dayanıklı yapıyı yapmak için noktaları birleştirebilirsiniz. Oyunun diğer özellikleri arasında inşa etmek için kullanılabilecek farklı malzemeler var: Ahşap, metal, kablolar. Bulmacalar gittikçe artan zorlukla 86 seviyeye kadar çıkıyor. Oyun, etkileşimli öğelerle dolu ayrıntılı ortamlarda çeşitlendirilebilir. Bu arada yapıları test etmek için size birden fazla araba verilecek.

Build a Bridge! indir

Table Tennis Touch

Table Tennis Touch en etkileşimli iç mekan oyunlarından bir tanesidir. Gerçek hayatta masa tenisi oynamayı seviyorsanız, dokunmatik versiyonu da denemelisiniz. Turnuvalar, ligler ve özel etkinlikler içeren dolu bir kariyer modunda sıralamalarda yükselebilirsiniz. Burada yarım masa, kuka, doğruluk bölgeleri ve devam eden 12 benzersiz masa tenisi mücadelesi var. Farklı platformlarda cihazlara sahip olan arkadaşlarınızla gerçek zamanlı maçlar yapabilirsiniz. Ve kariyerde ilerleyerek farklı bölümlerin ve özelliklerin kilidini açabilirsiniz. Kilidini açtığınız 30’dan fazla tasarım arasından seçim yapabilirsiniz. Buradaki grafikler de iyi ve toplayabileceğiniz çok sayıda kupa var.

Table Tennis Touch indir

Hidden Resort

Eski bir tatil beldesini yenileme sırasında keşfedilecek birçok gizli unsur. Sıfırdan başlayarak bu büyük yolculuğun bir parçası olabilir, kendi tatil tesisinizi inşa etmek için bir yer arayıp bulabilirsiniz. Para kazanmak ve tatil yerini yenilemek için eğlence dolu gizli nesne sahnelerini de tamamlayabilirsiniz. Oyunun ilginç bir hikayesi var. Tatil köyü sahibi olmak için düşük seviyeden başlayabilirsiniz. Oyun bir şey bulmak etrafında dönmüyor, etrafında küçük bir şehir ile birlikte kendi tatil yerinizi de inşa edebilirsiniz. Gizli nesne sahnesini tamamladıktan sonra yeni bir otel inşa etmek için para kazanabilirsiniz. Ayrıca yeni insanlarla tanışmak için fırsatlarla dolu yeni yerleri ve yaz maceralarını keşfedebilirsiniz. Ayrıca oyun, gerçekleştirebileceğiniz etkileşimler ve etkinliklerle dolu.

Hidden Resort indir

Gear.Club

Yarış oyunu olmayan bir Android oyun listesi olmaz. Bu ayki listede Gear.Club var ve bu oyun bir adrenalin patlamasından daha fazlasını sunuyor. Oyunun geliştiricileri, yarışın gerçekçi bir sürüş ve mekanik sunduğunun altını çiziyor. Ayrıca oyun, yarışları kazandıktan sonra, kazandığınız zaman ve paraları toplayıp yükseltebileceğiniz geniş ve eksiksiz bir araba yelpazesi sunuyor. Oyunun özellikleri arasında tamamen simüle edilmiş motorlara, güç aktarma organlarına, süspansiyonlara ve aerodinamik özelliklere sahip arabalar yer alıyor. Nefes kesen yarış pistlerini ve egzotik yerleri de keşfedebilirsiniz. Ayrıca etkinlikler ve şampiyonalar aracılığıyla arkadaşlarınıza karşı yarışabilirsiniz.

Game.Club indir

FRAG Pro Shooter

FRAG, dünyanın her yerinden oyuncuların birbirlerine karşı oynayabilecekleri bire bir oyundur. 20 milyondan fazla oyuncuya sahip bir FPS oyunu olan FRAG‘ı, kısa ama çılgın savaşlarda gerçek insanlarla birlikte oynayabilirsiniz. Karakterinizi ister birinci şahıs ister üçüncü şahıs görünümlerinde kontrol edebilirsiniz. Ayrıca beş karakter arasında geçiş yapabilir ve avantaj elde edebilirsiniz. Hatta daha da ileri giderek kendi savaş manganızı oluşturabilirsiniz. Gerçek nişancı olabileceğiniz bir takım oluşturmak için 70 farklı karakter bulunuyor. Karakterleri heyecan verici görünümlerle kişiselleştirebilirsiniz. Her karakterin güçlü ve zayıf yönleri var. İlginç olduğunu düşünüyorsanız, hemen şimdi indirin.

FRAG Pro Shooter indir

Super Fowlst 2

“Kötüler daha acımasız, yönetenler daha büyük ve onları sadece bir tavuk durdurabilir!” Super Fowlst 2 oyunun yayıncıları açıklamada böyle bir ifade kullanıyor. Oyun tamamen kötü adamları ezmek ve tehlikeden kaçmakla ilgili. Oyunun kontrolleri basit ve daha rahat bir oyun deneyimi için seçtiğiniz bir kontrol cihazını kullanabilirsiniz. Bir tavuğun üstesinden gelebileceği çok şey var. Başlangıç olarak; dikenli iblisler, dönen iblisler, şişkin iblisler, büyük yılanlar ve çok daha fazlası var. Ne kadar çok keşfederseniz, seviyeler o kadar ilginç hale geliyor. Her oynadığınızda farklı bir ortamla karşılaşacağınız için oyunda aşamalar sınırsızdır.

Super Fowlst 2 indir

Daha fazla oyun tavsiyesi için En iyi Android oyunları – Temmuz 2020 yazımıza da göz atabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER