Teknoloji

Emporio Armani Connected serisiyle Android Wear pazarına giriyor

emporio armani connectedÜnlü lüks giyim markalarının akıllı saatlere ve Android Wear platformuna olan ilgisi son zamanlarda artmış durumda. Bu gruba katılan en son isim ise İtalyan moda devi Emporio Armani oldu. Emporio Armani Connected serisi Android Wear saatleriyle teknoloji dünyasıyla olan bağlantısını daha sıkı hâle getiriyor.

Connected serisi, Emporio Armani’nin hibrit akıllı saatlerinin ve dokunmatik ekranlı modellerinin devamı olarak nitelenebilir. Ancak Android Wear 2.0’ın varlığı, seriyi Emporio Armani’nin portföyü içinde başka bir konuma yerleştiriyor.

Emporio Armani tarafından hazırlanan tanıtım videosu, Connected serisinin Android Wear 2.0 işletim sistemli diğer saatlerden farkı konusunda bir ipucu vermiyor. Şık tasarım ve Emporio Armani logosu, saatlerin dikkat çekmesini sağlama konusunda yeterli olacak gibi görünüyor.

Emporio Armani Connected serisi saatlerini 14 Eylülde satışa sunacak

Kullanıcılar diledikleri takdirde saatlerin kayışlarını kendi zevkleri doğrultusunda değiştirebilecek. Bildirim ve mesaj desteği, kişiselleştirilebilir saat arayüzleri, aktivite takibi ve müzik kontrolleri de Connected’ın bilinen özellikleri arasında yer alıyor. Emporio Armani akıllı saatlerini 14 Eylül itibarıyla piyasaya sürecek.

İLGİLİ HABERLER