Eğlence

EmojiMovie kadrosuna James Corden ve Ilana Glazer da katıldı

emojimovieSony, emojileri merkeze alan bir film çekeceğini 2015’in temmuz ayında açıklamıştı. Filme dair ilk detaylar ise geçtiğimiz nisan ayında gün yüzüne çıkmıştı. Tam adı “EmojiMovie: Express Yourself” adını taşıyan filmden ilk kare sonunda basına yansıdı. The Hollywood Reporter sitesinde yer alan habere göre, popüler şov programı sunucusu James Corden ve Broad City’den Ilana Glazer, filmin kadrosuna katıldı.

Haberde filmin konusu hakkında da daha detaylı bilgiler veriliyor. Film, Textopolis adını taşıyan bir yerde geçiyor. Akıllı telefonların içinde bulunan bir dünya olan Textopolis, emojilere ev sahipliği yapıyor. Pek çok emojinin sadece tek bir yüz ifadesi olsa da, filmde birden fazla yüz ifadesi yapabilen Gene isimli özel bir emoji öne çıkıyor.

Gene’yi Silikon Vadisi’nde Erlich Bachman’ı oynayan T.J. Miller seslendiriyor. Normal olmak isteyen Gene, bunun için Hi-5 ve Jailbreak isimli iki emojiyle birlikte hareket ediyor. Hi-5 Corden, Jailbreak ise Glazer tarafından seslendiriliyor. Üçlü maceralarında en popüler ve tüm dünyaca tanınmış akıllı telefon uygulamalarıyla karşı karşıya gelecek. Bu da filmde Facebook, Snapchat ve hatta Tinder gibi platformlarla ilgili pek çok şaka duyulabileceği anlamına geliyor.

EmojiMovie 11 Ağustos 2017’de vizyona girecek

EmojiMovie: Express Yourself, 11 Ağustos 2017’de ABD’de izleyicilerle buluşacak. Filmin yönetmenliğini Anthony Leondis üstleniyor. Senaryoda ise Leondis ile birlikte Eric Siegel’in imzası bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER