Teknoloji

Emojilerle Twitter üzerinden pizza siparişi verme dönemi başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

dominos-pizza-130515

Sosyal medyanın insan hayatına kazandırdığı hız ve kolaylıktan farklı sektörlerde faydalanmak mümkün. Domino’s Pizza ise bahsi geçen “faydalanma” eylemini çok ilginç bir boyuta taşıyor ve müşterilerinin Twitter hesapları üzerinden Domino’s Pizza’ya sadece bir pizza emojisi göndererek sipariş vermesini mümkün kılıyor.

Söz konusu sistemin sipariş evresi oldukça basit gözükse de, bu sürecin bir arka planı olduğunu unutmamak gerekiyor. Sipariş verecek olanların öncelikli olarak kendilerine bir Domino’s Pizza profili oluşturmaları ve bu profilde “Kolay Sipariş” şeklinde nitelenen bir pizza belirlemeleri gerekiyor. Kolay Sipariş pizzasının belirlenmesi ve Twitter hesabıyla Domino’s Pizza hesabının ardından entegrasyon sağlanmasının ardından Twitter üzerinden tek bir emojiyle sipariş vermek mümkün hâle geliyor.

Domino’s Pizza’nın bu oldukça yenilikçi sipariş yöntemi ABD’de 20 Mayıs itibarıyla faaliyete geçecek. Şirketin Kolay Sipariş yaklaşımını Twitter kullanımının bir hayli yüksek olduğu Türkiye pazarında uygulayıp uygulamayacağı ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER