Eğlence

Emoji Movie için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

emoji movieEmojilerin bir filmin ana teması olması fikri, ilk etapta kulağa oldukça garip geliyor. Ancak sinemanın temel amaçlarından birinin de eğlence olduğu düşünülünce bu duruma çok da şaşırmamak gerekiyor. Buna ek olarak, film stüdyolarının daha fazla para kazanmak adına günümüzün trendlerini takip etmesi de artık alışılagelmiş bir durum olarak kabul ediliyor.

Sony, “Emoji Movie” adını verdiği emoji temalı filminin hazırlıklarına geçtiğimiz yılın yaz aylarında başlamıştı. 2016 boyunca filmin prodüksiyon çalışmalarında önemli mesafe kat eden şirket, yılın son günlerinde filme ait ilk tanıtım videosunu Twitter üzerinden paylaştı.

Sony’nin emoji temalı filmi için hazırladığı tanıtım videosu, filme uygun bir konsept içinde sunuluyor. Dikey formatta hazırlanan video, en iyi akıllı telefonlar üzerinden izlenebiliyor. Filmin Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda da videonun akıllı telefonlar üzerinden izlenmesi tavsiye ediliyor.

https://twitter.com/EmojiMovie/status/811254881784709120?ref_src=twsrc%5Etfw

Emoji Movie önümüzdeki ağustos ayında vizyona girecek

Seslendirme kadrosunda James Corden ve Ilana Glazer gibi isimlerin bulunduğu Emoji Movie, 4 Ağustos 2017’de izleyicilerle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER