Eğlence

Emoji filmi için ilk fragman yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

emoji filmiSony’nin yapımcılığını üstlendiği Emoji filmi ile ilgili ilk haberler 2015’te gündeme gelmişti. Yapım süreci ise 2016’da başlamıştı. Filmin ilk kısa tanıtım videosu ise geçtiğimiz aralık ayında yayınlanmıştı. Seslendirme kadrosunda James Corden ve Ilana Glazer gibi isimlerin de bulunduğu filmin ilk uzun fragmanı yayınlandı.

Bir akıllı telefonun içinde geçen filmde, kayıtsızlığı anlatma için kullanılan bir “meh” emojisi olan Jean’in maceraları anlatılıyor. Emoji dünyasında herkesin tüm yaşamı boyunca bir şekilde davranması gerektiğini söyleyen Jean, yapması gereken kayıtsızlık ifadesini yüzüne yerleştirmeyi bir türlü başaramıyor.

Bu başarısızlığı Jean’in “Kaybedenler Kulübü” olarak nitelenebilecek alana gönderilmesine neden oluyor. Jean, buradan kurtulmak ve yeniden kullanılabilir bir emoji olabilmek için arkadaşlarıyla birlikte çeşitli maceralara atılıyor.

Emoji filmi temmuz ayının sonunda vizyona girecek

Yapımcıların popüler kültürün konuşulan unsurlarını film yapmaktan çekinmediği biliniyor. Dolayısıyla Sony’nin emojileri film kahramanına dönüştürme kararına şaşırmamak gerekiyor. Ancak fragman, filmin tüm yaş gruplarına hitap etmesinin pek de kolay olmadığını gösteriyor. Emoji filmi, 28 Temmuz itibarıyla beyaz perdede izleyicilerle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER