Teknoloji

Elon Musk’ın X şirketi, vaat edilen içerik ortağı ödemelerini zamanında yapamayacak

x premium

Twitter’ın yakın tarihine bakıldığında pek de şaşırtıcı olmayan bir haberle karşı karşıyayız. Elon Musk’ın şu anda X olarak yeniden markalaştırdığı şirket, bazı vaat edilen ödemeleri zamanında yapamayacak. X Support hesabı, “Reklam Geliri Paylaşım” programının çok popüler olmasından dolayı “Bir sonraki ödeme için her şeyi gözden geçirmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var.” dedi.

X’in reklam geliri paylaşım programının geleceği

4 Ağustos 2023 tarihli bilgilendirmede, gelir paylaşımına kaydolan kişi sayısının beklentileri aştığı belirtildi. Ödemelerin 31 Temmuz haftasında yapılacağı önceden söylenmişti. Ancak, uygun hesapların mümkün olan en kısa sürede ödenmesi umuduyla her şeyi gözden geçirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Elon Musk, gecikme hakkında birkaç kez tweet attı. Bir yoruma verdiği yanıtta, “Bu harika! Öyle olmalı.” dedi ve daha sonra ödeme işlemlerinin “birkaç gün daha süreceğini” iddia etti.

Ancak, “X üzerinde doğrudan geçim sağlamaya yardımcı olmak amacıyla çabalarımızın bir parçası” olarak kendini tanıtan bir programdan duymak isteyeceğiniz şey bu değil. Bu uygulama, Elon Musk’ın tanımıyla; bankacılık, borsa işlemleri ve diğer hayati finansal özellikleri ele alan bir uygulama olacaktı.

Ödemelerin gelmediğini duymak, Musk’ın devralmasından bu yana X / Twitter ile ilgili olan birçok kişi ve organizasyon için tanıdık bir haber sayılabilir. Daha önce, Twitter’ın San Francisco ve Londra’daki binalarının kira durumuyla ilgili çeşitli söylentiler veya Twitter Afrika’nın eski çalışanları ile ilgili finansal durumlar gündemde yer tutmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER