Eğlence

Elon Musk Google kurucusunun eşiyle ilişki yaşadığı iddiasını yalanladı

elon musk twitter avrupa birliği

Tesla CEO’su Elon Musk, Google’ın kurucularından Sergey Brin’in eşi Nicole Shanahan ile ilişkisi olduğu iddiasını yalanladı. Bu iddia The Wall Street Journal tarafından gündeme taşınmış ve bu ilişki nedeniyle Musk ile Brin’in arkadaşlığının da sona erdiği öne sürülmüştü.

Twitter’da bu haberin bağlantısının bulunduğu bir paylaşımı yanıtlayan Musk, haberi “tamamen saçmalık” olarak tanımladı. Sergey Brin ile arkadaşlığının sürdüğünü ve bir önceki gece bir partide beraber olduklarını söyleyen Musk, Nicole Shanahan’ı ise son üç yılda sadece iki defa gördüğünü ve her seferinde etraflarında başka insaların olduğunu belirtti. Tesla CEO’su ortada romantik bir durum olmadığının da altını çizdi.

The Wall Street Journal’ın haberinde Musk ve Nicole Shanahan’ın geçtiğimiz yılın sonlarında kısa bir beraberlik yaşadığı, bunu öğrenen Sergey Brin’in boşanmak için mahkemeye başvurduğu ve Musk ile olan arkadaşlığını da bitirdiği iddia ediliyor.

Elon Musk The Wall Street Journal’a öfkeli

Musk başka bir paylaşımda The Wall Street Journal’a yüklenmeye devam etti. Tesla CEO’su, gazetenin kendisi ve Tesla hakkında sayısız saçma haber yaptığını dile getirdi.

Dünyanın en zengin kişisi konumundaki Elon Musk, hem profesyonel hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Nisan ayında Twitter’ı satın almak için anlaşmaya varan Musk, bir süre önce bu anlaşmadan vazgeçmesinin ardından mikro blog servisi tarafından mahkemeye verilmişti.

İLGİLİ HABERLER