Ulaşım

Elon Musk Tesla Cybertruck ile gezmeye çıktı

tesla cybertruck

Tesla‘nın elektrikli kamyoneti Cybertruck, kısa süre önce gözler önüne çıkmıştıı. Tesla CEO’su Elon Musk, tanıtımın ardından Twitter mesaisinin büyük kısmını Cybertruck tanıtımına ayırmıştı. Musk’ın Cybertruck’ı tanıtma stratejisinin son halkası ise daha ilgi çekiciydi.

Hafta sonunda Los Angeles yollarında Cybertruck ile boy gösteren Musk, TMZ gibi magazin sitelerinin objektiflerine takıldı. Los Angeles’ın ünlü restoranlarından biri olan Nobu’ya giden Musk, aralarında Edward Norton’un da bulunduğu yıldızların ilgi odağı oldu.

Cybertruck tanıtıldığında füturistik tasarımına rağmen, üretime hazır bir araç gibi görünmüştü. Ancak Cybertruck’ı yolda görmek, elektrikli kamyonetin boyutlarını daha iyi şekilde anlama fırsatını veriyor.

Elon Musk Tesla Cybertruck ile park konisinin üstünden geçti

Musk’ın sürdüğü Tesla Cybertruck’ı trafikteyken yakalayanların çektiği fotoğraf ve videolar Twitter’da sık sık paylaşıldı. Bu paylaşımlar arasında en ilginci ise Cybertruck’ın bir park konisinin üstünden geçerken görüldüğü video oldu.

Tesla Cybertruck’ın otobanda ilerlerken görüldüğü video ise elektrikli kamyonetin sürati konusunda bir fikir edinmeyi sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER